Pentru ea

#ingrijire par #ingrijire personala #stil feminin #pantofi cu toc #intinerire #genti dama

5 tehnici de intinerire instant

Urmeaza sa participi in curand la un eveniment foarte important, precum o reuniune cu colegii de liceu , o petrecere fastuoasa sau poate un Blind Date si vrei sa arati ca anii nu te-au schimbat deloc, ba chiar te prezinti mai bine ca niciodata.

Aceste deziderat se poate implini intr-un timp foarte scurt, prin metode la indemana oricui. Vezi care sunt cele 5 tehnici de intinerire instant, pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca.

 

1. Albeste-ti dintii
 

Stilistii au ajuns la o concluzie unanima, adica aceea ca o modalitate eficienta de a parea mai tanara este un zambet alb, stralucitor.

Din fericire, solutia este mult mai accesibila astazi decat era acum cativa ani si nici macar nu trebuie sa mergi la dentist. Pur si simplu cauta un produs special de albire “in sapte zile” la farmacie sau la supermarket, vei fi uimita cat de repede actioneaza. Atentie, nu vorbim de banala pasta de dinti, ci de tratamentele propriu-zise pentru aceasta problema.

 

2. Poarta tocuri inalte
 

Tocurile inalte nu doar ca te fac sa pari mai inalta si mai supla, ci au si marele merit de a-ti face mersul elegant, piciorul tonifiat si silueta mai viguroasa.

Din fericire pentru iubitoarele de pantofi cu toc , creatorii de incaltaminte se concentreaza tot mai mult pe factorul “confort” atunci cand ii confectioneaza.

Cei decupati in varf ofera un aer tineresc tinutei, insa poti purta si un pantof cu varful mai comod si toc mai mic daca alegi un pantalon lung, care sa-ti lungeasca piciorul.

 

3. Fa-ti breton
 

Bretonul are marea calitate de a intineri chipul, daca are lungimea potrivita si se potriveste tunsorii.

In plus, parul va acoperi ridurile de pe frunte, atragand atentia asupra ochilor tai frumosi.

 

4. Cumpara-ti o geanta trendy
 

Accesoriile joaca un rol esential in moda, iar o geanta moderna deosebita iti va reinnoi look-ul in mod fericit. In plus, iti va oferi un aer sofisticat si elegant, exact ceea ce ai nevoie pentru a impresiona.

 

5. Renunta la negru
 

Un alt element care te va intineri instant este culoarea. Negrul aspreste trasaturile si te va imbatrani cu siguranta cativa ani, asa ca apeleaza la nuantele care iti pun valoare pielea naturala.

Renunta la eyeliner-ul negru si foloseste unul maron sau mov pentru a-ti evidentia privirea si apoi pregateste-te sa primesti numai complimente.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare