Pentru ea

#vedete #tinuta #stil feminin #stil vedete #stiluri vestimentare

5 stiluri vestimentare interesante, inspirate de la vedete

Un simplu accesoriu vestimentar te poate ajuta sa schimbi total aspectul tinutei alese. Vedetele stiu acest lucru foarte bine si incearca sa isi aleaga haine cat mai inspirate pentru a evita sa apara la rubrica "prost imbracate". Iata cateva tinute vestimentare interesante ale vedetelor care te pot inspira pentru a-ti alcatui un outfit cu personalitate!


1. Accesorii colorate, la fel ca Jessica Alba

Fara esarfa colorata, Jessica Alba ar fi avut o tinuta banala, formata dintr-un top negru si o pereche de jeansi. Insa esarfa colorata a adus un plus de culoare outfitului vedetei! Prin urmare, daca vrei sa ai mereu o tinuta vestimentara inedita, nu uita sa iti imbogatesti garderoba cu accesorii colorate.


2. Outfit de scolarita, la fel ca Diane Kruger

Diane Kruger a reusit, prin outfitul ales, sa evidentieze faptul ca tinutele scolaresti pot fi o alegere inspirata si pentru varsta maturitatii! Vedeta a ales o tinuta scolareasca chic, combinand o camasa cu buline cu o fusta evazata si pantofi din lac. Geanta colorata si palaria din paie au conturat perfect acest look inocent.


3. Tinuta inflorata, ca a lui Stacy Kiebler

Florile sunt un imprimeu la moda in aceasta vara, iar Stacy Kiebler stie sa il poarte! Combinatia dintre negru si culoarea vesela a florilor a ajutat-o pe Stacy sa obtina o tinuta eleganta si sofisticata.


4. Influente orientale, la fel ca Marion Cotillard

Marion Cotillard a ales ca sa poarte la unul dintre evenimentele la care a participat sapatamana trecuta o salopeta. Si nu orice fel de salopeta, ci una cu influente orientale. Prin urmare, daca vrei sa ai o tinuta care sa fie apreciata si sa te faci remarcata, poti opta pentru imprimeuri cu pasari exotice, la fel ca Marion, sau alte imprimeuri care amintesc de cultura japoneza.


5. Tinuta rock eleganta, ca a Salmei Hayek

Pentru a obtine un look rock elegant, te poti inspira din alegerile vestimentare ale actritei Salma Hayek. Vedeta a decis sa poarte o rochie din piele care se muleaza perfect pe corpul ei voluptos. Pentru a da un plus de eleganta tinutei, Salma si-a accesorizat outfitul cu un colier cu diamante.



Sursa foto: thefashiontag.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare