Pentru ea

#secrete #stil vedete #secrete de stil #secrete vedete

5 secrete de stil "furate" de la vedete

Chiar daca celebritatile beneficiaza de asistenta stilistilor de renume, nu putem face liste nesfarsite de vedete care sa ne inspire cu adevarat in tinutele desavarsite la care visam in fiecare zi. Cele cateva dive demne de admiratia femeilor din lumea intreaga au secrete de stil inedite, pe care iubitoarele de moda le pot specula din plin.

De la purtarea fustelor mini peste rochii clasice, pana la accentuarea soldurilor cu croieli peplum, urmatoarele vedete au secrete de stil pe care le poti aplica si tu cand vrei sa fii cu adevarat impecabila din punct de vedere vestimentar. Inspira-te din ponturile de mai jos, usor de copiat si perfect adaptate tendintelor in curs!


1. Fusta peste rochie


O noutate absoluta si revolutionara pentru industria modei este suprapunerea unei fuste peste o rochie simpla, care arata minunat in partea de sus. Asigura-te ca fusta este confectionata dintr-un material mai gros decat rochia, astfel incat sa ramana in permanenta deasupra. Iti place sa iesi in evidenta? Incearca sa suprapui o fusta cu 1-2 cm mai scurta decat rochia, asa cum a procedat actrita Diane Kruger.



Foto: refinery29.com


2. Volanele peplum


Nu exista o cale mai buna de a-ti rotunji vizual formele, decat prin purtarea unei bluze cu volane peplum, similara cu cea purtata de Zoe Saldana. Croielile structurale, cu umeri bine evidentiati, echilibreaza un corp liniar, filiform.



Foto: refinery29.com


3. Imprimeurile combinate


Imprimeurile combinate sunt favoritele designerilor in acest sezon, iar celebritatile nu s-au sfiit sa le introduca in tinutele lor. Fura secretul de stil al lui Solange Knowles si asociaza doua imprimeuri diferite, fie din prisma modelului, fie din cea a nuantei. Ai grija ca piesele vestimentare sa aiba o croiala clasica!



Foto: refinery29.com


4. Machiajul-bijuterie


Transforma-ti machiajul intr-o reala bijuterie pentru imaginea ta! Emma Stone iti da exemplul perfect: rochia in nuante sobre, neutre, este "luminata" de rujul roz aprins, care face ca imprimeul floral sa iasa mai frumos in evidenta.



Foto: refinery29.com


5. Tinuta casual de seara


Cum iesi in evidenta la o petrecere plina de femei imbracata elegant? Cu o tinuta casual-rafinata, similara cu cea purtata de Dree Hemingway. Combina o rochie feminina de zi cu un bolero din satin sau matase si accesorizeaza-ti tinuta cu o pereche de botine inalte pana la glezne!



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare