Pentru ea

# rochii sarbatorii # rochii craciun #tinute sarbatori #tinute craciun #rochii

5 rochii perfecte pentru Craciun. Cum poti fi atractia petrecerii!

Esti in cautarea tinutei perfecte pentru Craciun, insa nu stii ce sa alegi? Iti venim in intampinare cu cateva tinute spectaculoase, care te vor face sa arati minunat la petrecere. 

Imprimeuriele florale, accentele metalice, combinatiile de alb-negru sau rosul sunt principalele caracteristici pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi rochia pentru Craciun anul acesta. 

Iata cateva idei de rochii perfecte pentru petrecerea de Craciun: 

1. Imprimeurile florale

Imprimerile florale raman in tendinte si anul viitor. Acestea capata insa o noua dimensiune si devin mult mai impunatoare. Astfel, ele te vor ajuta sa iesi in evidenta si sa sclipesti la petrecerea de Craciun. Poti alege nuante de negru in combinatie cu rosul, iar jocul de culori va atrage cu siguranta atentia asupra ta. 

2. Dantela

Daca vrei sa adopti o tinuta mai sexy, poti miza pe dantela. O petrecere intima, alaturi de iubit si dantela rosie fac perechea perfecta pentru un Craciun de vis. Asorteaza aceasta rochie provocatoare o pereche de pantofi stiletto si tinuta ta va arata perfect. 

3. Accentele metalice

Accentele metalice fac din orice tinuta banala una spectaculoasa. Alege o rochie creion pentru a-ti pune in evidenta silueta perfecta. Asorteaza cu o un plic simplu si o pereche de pantofi simpli, cu toc inalt, care sa iti completeze look-ul pentru o aparitie de senzatie. 

4. Paietele si sclipiciul

Daca e Craciun, atunci trebuie sa fii sclipitoare. O rochie simpla cu paiete sau sclipici te va ajuta sa atragi toate privirile asupra ta. Fii indrazneata si alege tinute cat mai atractive, mai ales daca petreci in club. 

5. Pastelurile

Pastelurile sunt si ele in tendinte, chiar daca este iarna. Alege un bleu ciel si accesorizeaza-ti rochia cu un colier statement, iar tinuta ta va capata rapid un aer de sarbatoare. 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului