Pentru ea

#stil #rochii #model rochie #rochii peplum # rochii subtiere talie # rochia peplum

5 rochii peplum care subtiaza talia

Cauti solutii vestimentare care subtiaza talia? Elegantele rochii peplum sunt in tendinte anul acesta si ofera un avantaj major femeilor care vor sa isi evidentieze mai bine formele corporale. Fie ca ai o silueta atletica si iti doresti sa fie una de tip clepsidra, fie ca iti doresti o liniaritate mai armonioasa a corpului, stilul peplum este cu siguranta ceea ce cauti!

Esti gata de o remodelare corporala fara fitness si diete crunte? Atunci apeleaza la femininele rochii peplum, care subtiaza talia si contureaza foarte feminin soldurile.

1. Rochia peplum in blocuri de culori

Iata o idee minunata pentru un trup zvelt si o aparitie senzuala, adaptata celor mai noi tendinte in curs: rochia peplum in blocuri de culori. Poti alege absolut orice paleta cromatica preferi, de la combinatia feminina de oranj cu burgundy, pana la turcoaz si bleumarin, galben si verde etc.

2. Rochia peplum cu imprimeu floral

Iata o varianta potrivita pentru siluetele filiforme! Rochia peplum cu imprimeu floral, un motiv foarte popular sezonul acesta. Acest model evidentiaza talia, adauga un plus de rotunjime soldurilor si face trupul sa para mai voluptuos, per total.



Foto: piperlime.gap.com, missselfridge.com

3. Rochia peplum cu dantela

Stii ca dantela este un material apreciat de designeri inca de anul trecut. Din fericire, poate fi adaptat cu usurinta unei rochii peplum clasice, cu fusta creion (pentru mai multe suplete in solduri) si maneci semi-transparente, foarte senzuala.

4. Rochia peplum casual

Pentru aparitiile zilnice de la birou, o rochie peplum clasica este ideala pentru obtinerea iluziei optice de talie subtire. Alege un material sobru, simplu, cel mai bine in doua nuante monocromatice, pentru a fi cu adevarat in tendinte.



 Foto: zara.net, ebay.co.uk

5. Rochia peplum cu imprimeu in dungi

Un alt truc istet pentru remodelarea siluetei prin vestimentatie este sa alegi o rochie peplum cu imprimeu in dungi verticale, oblice sau abstracte, care sa ofere un efect vizual de talie mai subtire. Un imprimeu in zig-zag te poate ajuta sa pari mai supla instant!



Foto: bankfashion.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare