Pentru ea

#rochii office #tinute office #rochii

5 rochii office pentru un look chic la birou

Iti plac rochiile si daca ai putea, ai cumpara cate una in fiecare zi? Te intelegem! Orice femeie si-ar dori cat mai multe rochii si de fiecare data cand apar colectiile noi, tentatia e mare. Desi pentru de o buna perioada de timp, femeile au fost mai atrase de tinute in care au integrat fie blugi, fie pantaloni eleganti sau casual, in ultimii ani se pare ca rochiile au revenit in tendinte. Nici nu e de mirare avand in vedere cat de bine arata noile modele si faptul ca sunt calitative, iar preturile accesibile.

Printre cele mai cautate rochii se numara si cele office. Tot mai multe persoane isi doresc sa aiba un look chic la locul de munca, asa ca rochiile sunt alegerea cea mai buna. Sunt feminine, comode, sunt usor de asortat si pot fi purtate in orice anotimp, bineinteles adaptand materialele si lungimea in functie de temperatura.

Daca doriti sa achizitionati rochii office pentru un look chic la birou, va recomandam sa acordati o sansa si magazinelor online. Acolo veti gasi mult mai multe modele decat in magazinele clasice, la preturi foarte bune si in plus, stocurile sunt mult mai mari decat cele ale magazinelor clasice, asa ca o sa gasiti marimea care vi se potriveste, fara probleme.

Iar daca v-am facut curioase in legatura cu aceste rochii office, in continuare o sa va prezentam cinci modele care ne plac foarte mult si care speram sa devina si preferatele voastre!

Rochia galbena cu print floral este ideala pentru vara, atat datorita culorii, dar si a imprimeului vesel. Este realizata din vascoza si stofa subtire, astfel incat o sa va simtiti confortabil chiar si cand temperaturile si umiditatea din atmosfera sunt ridicate. Este captusita, talia este accentuata de o curea galben mustar, prezinta un decolteu rotund marcat de o fundita, iar manecile sunt tip lalea. Cu siguranta o sa adorati aceasta rochie si o sa vreti sa o purtati cat mai des!

O rochie perfecta pentru zilele caniculare este Rochia galbena cu imprimeu floral. Rochia este realizata din stofa subtire si elastica, astfel incat o sa se aseze comod pe corp, permitand corpului sa se racoreasca. Are un imprimeu floral vesel, pentru care o sa primiti multe complimente si care o sa va ridice moralul intotdeauna. Rochia prezinta un decolteu rotund si inchidere la spate cu un fermoar ascuns.

Trebuie sa recunoastem ca Rochia din denim lila imprimat ne-a atras atentia din prima clipa in care am vazut-o. Pe piata nu prea mai sunt rochii care sa semene cu ea, nici din punct de vedere al imprimeului, dar nici al croielii. Este deosebita si cu siguranta o sa impresionati pe toata lumea cand o veti imbraca.

Daca vreti o rochie simpla din punct de vedere al croielii si culorilor, dar care sa aiba un farmec anume, va recomandam Rochia din stofa bleumarin si voal roz. Partea superioara are o croiala lejera, iar fusta este conica.

Iar daca va doriti o rochie cu un imprimeu deosebit, va recomandam Rochie cu pliuri cu print caramiziu geometric. Este captusita, prezinta un decolteu rotund si in talie este accesorizata cu o curelusa turcoaz.

Ce parere aveti despre rochiile pe care vi le-am prezentat? Ati purta vreuna?

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare