Pentru ea

#rochie neagra #dantela #rochii #stil feminin #modele rochii

5 rochii negre pentru primavara 2013

Fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba sa o rochie neagra. Potrivita atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara, o rochie neagra clasica te va ajuta, cu siguranta, sa te remarci la evenimentele la care participi. Simbol al elegantei si al feminitatii, rochia neagra poate fi folosita in diferite combinatii, in functie de natura evenimentului si de starea ta de spirit.

Iata cateva modele de rochii neagre care se potrivesc la mai multe ocazii, in tendinte pentru primavara 2013.


1.
Rochia neagra din volane

Rochia din volane este o piesa vestimentara delicata si sexy in acelasi timp. Rochiile negre sunt, de cele mai multe ori, sobre, insa rochia cu volane ii da un aer ludic, dar feminin.


2. Rochia neagra din dantela

Rochia din dantela este o piesa ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor in aceasta primavara. Delicata, feminina, sexy, rochia neagra din dantela te va ajuta sa te remarci cu orice ocazie. Dantela impune cateva restrictii in ceea ce priveste accesorizarea. Nu trebuie combinata cu bijuterii voluminoase, deoarece nu va mai fi la fel de eleganta, ci ostentativa.


3. Rochia neagra glamour

Rochia neagra cu paiete este cea mai buna alegere pentru a avea un look de invidiat, atunci cand participi la un eveniment monden sau la o petrecere. Negrul este o culoare care subtiaza foarte mult, iar in combinatie cu stralucirea paietelor, te va ajuta sa afisezi o silueta de invidiat, eleganta si sexy, in acelasi timp.


4. Rochia neagra clasica

Rochia neagra clasica nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Potrivita pentru diverse evenimente, rochia neagra poate fi purtata cu o jacheta si cu pantofi cu toc pe timp de zi si cu bijuterii masive si stralucitoare seara. Este foarte eleganta si arata bine pe orice tip de silueta.


5. Rochia neagra din piele

Rochia neagra din piele este foarte feminina si frumoasa, prin simplitatea ei. Pentru acest model nici nu mai este nevoie sa te gandesti la bijuteriile voluminoase sau la coafurile sofisticate. Trebuie sa fii cat mai naturala, pentru a fura fura privirile tuturor.



Sursa foto: wheretoget.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului