Pentru ea

#vacanta #rochii # vacanta la mare #rochii mare

5 rochii in tendinte pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta la mare

Vara este anotimpul vacantelor romantice la mare, al cocktailurilor si al noptilor fierbinti pe care le astepti cu nerabdare pentru a le petrece alaturi de partenerul tau. Insa nu trebuie sa uiti ca tinuta este una din armele de seductie ale femeilor. Daca vrei sa iti surprinzi iubitul si sa arati minunat chiar si in timpul vacantelor de relaxare la mare, trebuie sa te gandesti si la vestimentatie. Iata cateva rochite de plaja pe care trebuie sa le ai in valiza ta daca iti petreceti concediul la mare:


1. Rochiile midi sau lungi

Anul acesta nu exista restrictii in ceea ce priveste lungimea rochiilor de plaja. Totul depinde de preferintele tale. Poti purta atat rochii midi, cat si scurte sau lungi. Acestea trebuie insa sa fie din materiale usoare si vaporoase, care sa te apere de caldura, dar sa iti dea si un aspect unic si plin romantism.


2. Rochiile viu culorate

Rochiile de plaja in tendintele verii 2013 nu impun restrictii nici in ceea ce priveste culorile. Cu cat rochia ta este mai colorata, cu atat este mai bine. Nu te limita cand vine vorba de tonuri si nuante. Alege culori cat mai puternice si combina-le intre ele. O combinatie destul de indrazneata este portocaliul cu albastrul. Poti alege, de asemenea, si o rochie galbena cu elemente florale verzi.
 


Totusi, vedetele acestui sezon raman nuantele de violet, alb, verde, albastru.

 


3. Rochiile cu dungi si forme geometrice

Nu te feri nici de rochiile in dungi, orizontale sau verticale, sau de cele cu forme geometrice. Toate aceste tipuri de rochii de plaja te vor scoate in evidenta si te vor ajuta sa ascunzi si kilogramele in plus.

 


4. Rochiile cu animal print

Daca esti adepta unui stil mai elegant, de care nu te poti desprinde nici in perioada vacantelor, poti alege rochiile cu animal print, care iti vor da un aer sarmant si rafinat. De asemenea, la fel de fine si pline de senzualitate si eleganta sunt si rochiile de plaja cu imprimeuri florale.

 


5. Rochiile transparente

Pentru o tinuta de plaja mai provocatoare, poti alege rochiile transparente, semitransparente ori din dantela, care sunt la mare cautare in acest sezon.



Sursa foto: stylesstyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului