Pentru ea

#DyFashion #rochii de nunta # rochii elegante #rochii de seara

5 rochii elegante, perfecte pentru petrecerile de nunta care vor urma

Suntem in plin sezon al nuntilor si botezurilor, iar pana pe la finele lui octombrie evenimentele se vor succeda intr-un ritm alert, motiv pentru care trebuie sa ne asiguram garderoba necesara. Asta inseamna cel putin doua rochii de ocazie care sa vina ca turnate.

 

Fiecare doamna sau domnisoara care se respecta isi va dori sa arate impecabil atunci cand isi face aparitia la un eveniment cu multi invitati. Pentru ca, nu-i asa, ce-i mai placut decat sa atragi privirile celor din jur si o multime de complimente? 

DyFashion, unul dintre cele mai apreciate magazine online de rochii de ocazie, iti ofera sansa sa alegi cea mai potrivita rochie pentru evenimentul la care urmeaza sa participi. Iata cateva modele pe care cu siguranta ti le vei dori sezonul acesta:

Rochia sirena

 

Din colectia ta de rochii de seara trebuie sa faca parte si o rochie tip sirena. Daca esti fericita beneficiara a unei talii subtiri, merita sa iti pui silueta in valoare cu o rochie lunga precum cea din imagine. Dantela neagra aplicata ii da o nota foarte eleganta si rafinata.

Rochia cu spatele gol

 

Pentru o alura senzuala, alege rochia neagra cu umerii si spatele gol. Vei arata precum o diva pe covorul rosu. Negrul subtiaza si alungeste silueta. In plus, modelul cu peplum iti va accentua soldurile si te va face sa te simti foarte bine la o nunta sau un botez.

Rochia midi

 

Cand pornesti in cautarea unei rochii de nunta va trebui sa te orientezi si in functie de tipul de party la care urmeaza sa participi. In cazul in care este o nunta nu foarte pretentioasa, atunci te poti orienta catre o rochie midi. Alege un model din tul, intr-o nuanta care sa te avantajeze. Pe site-ul DyFashion.ro ai o multime de variante din care poti alege.

Rochia scurta

 

Pentru o cununie civila urmata de un party de zi la restaurant te poti orienta si catre o rochie scurta, intr-o culoare deschisa si cu un imprimeu floral mare. Poti la fel de bine sa fii atractia petrecerii cu o rochie de un rosu aprins. Este pur si simplu alegerea ta, insa cu siguranta ai toate sansele sa stralucesti.

Rochia lunga

 

Si pentru ca unele rochii elegante iti vei dori sa le porti de fiecare data cand participi la un eveniment cu staif,  opteaza spre exemplu pentru una din tul fin, lunga pana in pamant. Daca alegi o culoare precum cea bordo din imagine, cu siguranta aceasta rochie de seara va deveni preferata ta.

Alege-ti rochiile preferate de pe site-ul DyFashion.ro si te vei bucura de preturi foarte avantajoase. Ai sute de variante disponibile, intr-o multitudine de croieli si modele. Iar avantajele de a comanda de pe DyFashion.ro nu se opresc aici. Poti opta pentru marimea potrivita si, in cazul in care nu ti se potriveste, o poti schimba gratuit.

Poti chiar sa te razgandesti daca nu esti multumita de produsul livrat si sa il returnezi fara sa platesti nimic in schimb.

Important de retinut este si ca beneficiezi de transport gratuit pentru comenzile incepand de la 250 de lei. Livrarea se face in cel mult 24 de ore de la comanda, astfel incat sa te poti bucura cat mai rapid de tinuta eleganta pe care ai ales-o.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare