Pentru ea

#rochii #rochii de toamna #rochii ieftine

5 rochii de toamna la preturi avantajoase, de pana in 100 de lei

Chiar daca vremea s-a mai racorit, unul dintre obiectele vestimentare la care nu trebuie sa renunti in aceasta toamna sunt rochiile. Acestea sunt perfecte pentru orice anotimp, daca le alegi pe cele din materiale mai groase, precum stofa sau lana. Astfel, vei putea fi sic si eleganta chiar si intr-o zi rece si ploioasa de toamna. Iata cateva modele de rochii perfecte pentru sezonul rece pe care le poti gasi la preturi avantajoase, de pana in 100 de lei:


1. Rochii pastel cu insertii din dantela

Chiar daca zilele insorite ne-au parasit, nu renunta la hainele in culori deschise. Binedispune-te si toamna aceasta cu nuante de pastel. O rochita deosebita, perfecta pentru aceasta toamna o poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 89,90 lei.


2. Rochia in stil rock

Daca esti o fire mai rebela, mereu in cautarea unor tinute inedite, poti adopta in aceasta toamna stilul rock, care este foarte popular si ideal pentru femeile indraznete. La H&M poti gasi o rochie neagra in stil rock, perfecta pentru toamna, pe care o poti asorta cu bocanci negri, inalti, si cateva bratari metalice multiple. Pretul sau este de 89,90 lei.


3. Rochii de zi lejere

Daca vrei o sa adopti o tinuta de zi eleganta, sic si in tendinte, care sa se potriveasca si pentru munca, poti opta pentru o rochie elastica din licra. O poti asorta cu o pereche de botine cu toc si si o esarfa fina, din matase. Acest model il poti gasi la magazinul H&M, la pretul de 59,90 lei.


4. Rochia sport elegant

In cazul in care vrei sa optezi pentru comoditate, incearca atunci o rochie in stil sport-elegant. Astfel, vei avea parte de lejeritate, dar si de o tinuta sic, perfecta pentru o iesire cu prietenii.

Acest model il poti gasi in magazinele Bershka, la pretul de 89 de lei.


5. Rochiile pulover

Rochiile pulover sunt o optiune sic si in tendinte toamna aceasta. Sunt lejere, usor de asortat si foarte versatile. Le poti purta atat intr-o maniera mai eleganta, cat si intr-una casual sau sport. Modelul din imagine il poti gasi la magazinul miniprix.ro, la pretul de 49 de lei.



Sursa foto: thebestfashionblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare