Pentru ea

#rochii ocazie #rochii de seara #rochii

5 rochii de seara de care ai nevoie ca sa arati precum o diva la party-uri

Sezonul nuntilor si al party-urilor este in toi, asa ca invitatiile curg. Ai cu siguranta cateva evenimente la care trebuie sa participi vara aceasta, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai tinutele necesare. Evident, iti doresti sa fii eleganta, dar nici sa nu cheltuiesti o avere.

Iata cateva dintre trendurile acestei veri si rochiile pe care trebuie sa le ai:

Rochia rosie

 

Probabil ca nu exista femeie careia sa nu ii stea bine in rosu. Este culoarea dragostei, a pasiunii, este o nuanta care poarta in ea puterea seductiei. Atunci cand vrei sa arati cu adevarat fermecatoare e suficient sa imbraci o rochie rosie, oricat de simpla ar fi ea. Vei capata o aura de diva si vei reusi sa intorci toate privirile.

Poti opta pentru o rochie din voal, foarte delicata si vaporoasa. Opteaza pentru varianta cu maneci scurte pentru un aer mai sofisticat sau pentru una cu umerii descoperiti, astfel incat sa intaresti latura sexy a tinutei. Le gasesti pe amandoua in magazinul online evio.ro, acum cu reduceri de pana la 30% din pretul initial.

Rochia de printesa

 

Daca vrei, in schimb, sa arati precum o printesa din povesti, atunci ai nevoie de o rochie pe masura. Alege una din voal albastru si cu aplicatii din paiete si vei straluci si la propriu si la figurat. Rochia este potrivita atat daca joci rolul de nasa, cat si daca esti domnisoara de onoare sau esti doar unul dintre invitati.

Rochia neagra

 

O seara intr-un cadru sofisticat cere si o rochie pe masura. Astfel, daca participi la un dineu sau mergi la teatru ori la opera va trebui sa iti alegi o rochie care sa se potriveasca perfect evenimentului. Iar o rochie lunga neagra, fara umeri, este o alegere sigura, cu care nu risti sa dai gres. In magazinul online evio.ro gasesti mai multe modele de rochii negre si iti poti alege foarte usor dimensiunea adecvata.

Rochia din dantela

 

Dantela este un material sofisticat care ii da clasa unei tinute. Alege pentru evenimentele la care vei participa vara aceasta o rochie din dantela si vei fi la inaltime. Opteaza pentru una lunga, mulata, care sa iti puna in evidenta trupul. Gasesti astfel de modele la evio.ro.

Rochia de diva

 

Daca iti doresti o rochie in stilul Marilyn Monroe, atunci ai nevoie de una precum cea din imagine. Cu siguranta vei arata precum o diva si vei rapi o multime de priviri. Rochia este realizata din voal alb, in clos, iar modelul asimetric este extrem de interesant. Se potriveste perfect cu o pereche de sandale cu platforma sau cu toc inalt.

Magazinul online evio.ro iti ofera cateva sute de modele de rochii, atat rochii de seara, cat si rochii mini, midi sau xxl, multe dintre ele avand in prezent reduceri consistente. Viziteaza site-ul magazinului si alege-ti modelul care te avantajeaza, astfel incat sa arati precum o diva la toate party-urile verii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare