Pentru ea

# tinute petrecere #salopeta vara #cum sa te imbraci #tinute office #rochii vara

5 reguli pentru a purta corect tinutele monocrome

Daca pana de curand mai toti stilistii blamau tinutele monocrome, iata ca acestea au facut o revenire spectaculoasa. Si nu oricum, ci cu ajutorul vedetelor, care nu se feresc sa poarte o culoare din cap pana in picioare.

Atunci cand alegi o tinuta monocroma, trebuie sa ai in vedere totusi cateva reguli importante. In primul rand, alege o croiala care te avantajeaza, deoarece tinuta ta va atrage cu siguranta atentia, asa ca trebuie sa fii pregatita pentru acest lucru. Poti opta pentru o rochie scurta sau pentru o salopeta care sa te acopere din cap pana in picioare, alegerea este a ta. 

In al doilea rand, tinutele monocrome trebuie sa aiba un "ceva" care sa fie aparte. De exemplu o broderie sparta, cateva barete stilizate, o croiala fie masculina,fie indrazneata, optiuni sunt. Poti gasi inspiratie la Scarlett Johansson de exemplu. 

De asemenea, o a treia regula importanta: accesoriile. Geanta si pantofii trebuie sa completeze tinuta, nu sa o incarce. Poti alege culori complementare, cu conditia sa mergi pe tonuri pastel. Sau poti merge varianta nude. Ori, ca Rihanna, renunta la alte accesorii in favoarea unuia extravagant. 

Nu in ultimul rand, recomandarea stilistilor este ca, atunci cand alegeti tinutele monocrome, sa mergeti pe culori pastel prafuit sau neutre (alb, bej, negru) ziua si putin mai indraznete seara. Nu le inversati! Efectul nu va fi unul placut si dintr-o tinuta perfecta veti afisa un look kitch.

Indrazniti?

Fotografii: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare