Pentru ea

# recomandari rochii #rochii casual #rochii

5 recomandari de rochii casual de la Trendland

Tinutele de primavara sunt descrise de culori vii si exuberante, contraste jucause, imprimeuri splendide si vesele, materiale fine si fluide. Iar in centrul tuturor pieselor vestimentare dorite de femei in acest sezon sunt rochiile casual/de zi. Motivul este simplu: sunt usor de purtat, iar datorita versatilitatii lor le poti purta atat la birou, cat si la evenimentele din timpul liber.

 

Stim, rochiile de zi nu sunt niciodata suficiente! In plus, temperaturile cresc si simti din ce in ce mai tare nevoia de piese lejere si vaporoase. Daca si tu esti in cautarea unor rochii de zi pentru reinnoirea garderobei de primavara, arunca o privire in magazinul online Trendland. Colectia de primavara este descrisa de o paleta incantatoare de imprimeuri si culori, in armonie cu natura. Iata mai jos recomandarile noastre:

Rochia lejera din voal camel cu imprimeu floral este acel produs vestimentar care iti anima, prin lejeritatea ei, atat ziua, cat si serile petrecute in compania prietenilor. Volanasele ce se regasesc in zona decolteului si a manecilor debordeaza de romantism si feminitate. Este un model ce te incanta atat vizual cat si tactil, datorita materialului din care este realizata.

Rochia lejera roz prafuit este un model relaxat petrecut cu nasturi si cordon. Aceasta ramane mereu in tendinte si iti va bucura privirea sezon dupa sezon, de fiecare data cand o vei descoperi in dulap. Daca preferi liniile simple, clasice si culorile pale, acest model este ideal. O primavara in tonuri calde este tot ce ai nevoie!

Rochia bleumarin cu print abstract roz-alb si volane este o declaratie a spiritului vesnic tanar! Adauga o pereche de pantofi sport si vei duce lejeritatea la un alt nivel. Este confectionata din tesatura fina, elastica, de tip matase, numai buna de purtat pe vremea insorita! O poti purta inclusiv la birou, daca ai un cod vestimentar relaxat. Croiala este tinereasca si comoda, astfel incat sa te simti bine in pielea ta.

Din categoria rochiilor cu volane si imprimeu floral, acest model se remarca prin fluiditatea sa de neegalat! Croiala tip clos iti ofera un aspect luminos si vesel indiferent de situatie. Printul floral este tandru, sofisticat si extrem de feminin. Este un model care va starni admiratie si complimente nesfarsite si iti va pune in valoare formele feminine.

Nici rochia uni camel cu volane nu face exceptie atunci cand vorbim de modele lejere de zi. Croiala tip camasa din partea de sus, completat de volanele vaporoase din partea jos ofera un aspect office si casual in acelasi timp; astfel ca versatilitatea ei o pozitioneaza in doua cadre diferite, atat la birou, cat si in timpul liber.

Completeaza-ti garderoba de primavara cu rochii de zi de cea mai buna calitate de la Trendland si pune-ti in valoare stilul si creativitatea cu ajutorul imprimeurilor expresive. Indiferent de tipul de rochie pe care doresti sa il achizitionezi, vei gasi exact ce iti doresti - creatii romanesti cu imprimeuri deosebite si materiale calitative. Vei arata superb in fiecare zi!

Sursa foto: freepik.com, trendland.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare