Pentru ea

#unghii #tunsoare #machiaj mineral #schimbari toamna

5 ponturi de frumusete pentru toamna

Odata cu schimbarea anotimpului, trebuie sa iei in calcul si o schimbare de look. Ingrijirea este importanta, indiferent de vreme, iar felul in care imbini noile tendinte cu nevoile tale este esential pentru a avea un aspect placut in aceasta toamna. Iata cateva ponturi de frumusete care iti pot fi de folos la inceputul sezonului rece!

1. Ofera-i pielii un tratament spa

Pielea impecabila va fi foarte importanta la inceput de toamna. Un mijloc prin care poti avea tenul radiant este cu ajutorul unei perii rotative de curatare a fetei.

"Perii cu micromasaj ajuta la indepartarea machiajului si a murdariei, fara a mai fi nevoie de curatare suplimentara", precizeaza Tina Alster, profesor doctor dermatolog la Georgetown University Medical Center, din Washington, DC, potrivit health.com.

2. Picteaza-ti unghiile in nuante maslinii

Stilul militaresc este la moda in aceasta toamna si te ajuta sa-ti evidentiezi tenul bronzat. Folosete lacuri de unghii in nuante maslinii pentru a avea un look suprinzator.

3. Aranjeaza-ti parul acasa

Daca nu vrei sa cheltuiesti o gramada de bani pe tratamente speciale antiincretire sau, mai rau, sa te expui unor substante toxice folosite in unele tratamente, poti alege sa-ti aranjezi parul, in siguranta, la tine acasa.

Sampoanele fara formaldehida, speciale pentru a mentine parul neted si a-l impiedica sa se incurce, reprezinta o solutie buna pentru a avea un par minunat in aceasta toamna.

4. Foloseste machiajul mineral

Daca inca nu ai inceput sa folosesti machiajul mineral, in aceasta toamna este momentul potrivit sa-l incerci. Ingredientele din machiajul mineral (extract de soia, alge marine etc.) sunt mult mai sanatoase pentru pielea ta in comparatie cu cele pe baza de substante sintetice.

5. Incearca o noua tunsoare

Pentru ca se schimba anotimpul, este timpul sa faci o schimbare si in ceea ce priveste look-ul tau. Poti incepe prin a incerca o noua tunsoare, care sa-ti puna in evidedenta trasaturile fizice.

Tunsoarea bob este inca la moda. Poti alege sa porti parul drept sau ondulat. Oricum ar fi, vei fi in tendinte. Stilistii recomanda tunsoarea bob mai scurta (pana la liniile maxilarului) sau putin mai lunga (pana sub barbie).

Sursa foto: beautyramp.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare