Pentru ea

#piele #stil feminin #piese vestimentare #pantaloni de piele #fusta de piele #rochie piele cu dantela #piele cu dantela #geanta de piele

5 piese vestimentare din piele la moda in sezonul cald 2013

Inca de anul trecut, piesele vestimentare din piele au devenit o obsesie pentru creatorii de moda si s-au transformat in tendinte de top. Doamnele si domnisoarele de pretutindeni au invatat sa adapteze acest material special tinutelor din toate anotimpurile, urmand exemplul trend-setterilor de peste hotare.

Pielea poate fi introdusa in garderoba ta chiar si in sezonul cald, cu toate ca este mai populara in perioadele reci ale anului. Ai mai jos cateva optiuni excelente pentru vara 2013, din care sa te inspiri si tu cat mai curand! Iata ce piese vestimentare din piele poti sa porti pe vreme calduroasa.


1. Rochita scurta din piele cu dantela

Piele si dantela, o combinatie cu adevarat moderna si interesanta, dar nu in ultimul rand, atragatoare. Vara aceasta, te poti adapta instant tendintelor cu o rochita scurta din piele, cu accente feminine date de pretioasa dantela.

Poarta o astfel de piesa vestimentara din piele cu sandale cu caramb inalt, pe glezne, pentru un look rock-chic.



Sursa foto: marieclaire.co.uk


2. Fusta plisata camel din piele

O alta piesa absolut obligatorie pentru tinutele tale din vara 2013 este fusta plisata din piele camel, pe care o poti purta cu camasi office la birou sau cu topuri elegante, la iesirile in oras. Practica si foarte feminina, este totodata o achizitie versatila, deci avantajoasa!



Sursa foto: cosmopolitan.com


3. Geanta din piele galben-lamaie

Sigur ca geanta de zi este o cale foarte usoara de a introduce pielea in tinute pe timp de vara, insa ai grija ca si nuanta sa fie in tendinte: verdele-lamaie ramane in trend si in sezonul cald 2013.



Sursa foto: cosmopolitan.com


4. Bluza eleganta din piele colorata

Pielea colorata este promovata intens de designeri si nu exista o cale mai buna sa o porti, decat prin intermediul unei bluze elegante, intr-o nuanta indrazneata si sofisticata (burgundy, albastru roial, verde smarald etc).

Asorteaz-o cu blugi skinny, pantaloni scurti cu mansete sau o fusta-creion chic, office!



Sursa foto: cosmopolitan.com


5. Colanti skinny din piele

Colantii din piele sunt foarte sexy, iar daca nu ai un buget prea generos, poti opta pentru cei din piele ecologica, la fel de estetica. Merg de minune cu sandale cu platforma sau toc cui si se pot asorta atat tinutelor foarte elegante, cat si celor casual, cu geaca din denim.



Sursa foto: cosmopolitan.com

Sursa foto principala: wallpaperstock.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare