Pentru ea

# stil peplum #stil feminin #primavara 2013 #piese peplum #peplum

5 piese peplum pentru primavara 2013

Stilul peplum a castigat mare popularitate anul trecut si se bucura de acelasi privilegiu pe lista tendintelor si in 2013. Daca nu te simti bine in deux-pice-uri si haine foarte elegante peplum, poti alege croieli inspirate din acest stil de design retro-chic, pentru piese vestimentare comode si mai comune in garderoba ta.

Nota distinctiva a stilului peplum sunt pliurile care dau volum, in special in zona soldurilor. Ele pot fi incluse in modelul mai multor piese vestimentare, inclusiv in cazul puloverelor. Mai jos ai cateva idei inspirate pentru a purta peplum si in 2013!


1. Cardiganul peplum

Cardiganul este, de regula, o piesa casual, potrivita pentru tinutele de zi nepretentioase. El poate deveni mai elegant daca designul lui este usor evazat si incretit in partea inferioara. Cardiganul peplum, cu un cordon chic in talie, poate fi purtat cu orice: rochii office, pantaloni, fuste, camasi elegante etc.



Foto: sheknows.com


2. Puloverul peplum

Piesele peplum nu trebuie sa aiba o croiala foarte structurata. In cazul unui pulover, de pilda, incretiturile lejere sunt mult mai potrivite. Alege un model semitransparent, pe care sa il porti cu un maiou dedesubt, pentru un plus de senzualitate.


3. Rochia din lana peplum

Rochia clasica din lana poate sa ia un aer chic si elegant, daca in talie este infrumusetata cu un detaliu peplum. O poti purta oricand la birou, la o intalnire de afaceri sau la o sarbatoare in familie. Accesorizeaz-o cu un colier statement si cu o pereche de pantofi-platforma.


4. Bluza eleganta cu curea

Poti obtine o tinuta impecabila, daca asortezi unor pantaloni clasici eleganti, o bluza fara maneci cu croiala peplum in partea de jos si curea. O mai poti asorta si cu o pereche de blugi, un blazer larg sau cu o fusta-creion, pentru birou.

Combinatia crem-maron ofera o versatilitate sporita bluzei, deci o poti asorta cu infinite ale variante, pentru a obtine mai multe tinute reusite.


5. Fusta din piele peplum

In fine, daca vrei sa impresionezi printr-o aparitie extravaganta, fusta din piele peplum este alegerea potrivita pentru sezonul primavara-vara 2013. Designerii te provoaca sa incerci nuante-neon vibrante pentru aceasta piesa in tendinte, precum si sa o porti cu bluze cu imprimeu geometric sau in blocuri de culori.



Foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare