Pentru ea

#stil #tinuta sexy #haine sexy # vestimentatie sexy

5 piese care fac orice tinuta sexy

O garderoba completa a unei iubitoare de moda veritabile contine in mod obligatoriu o serie de piese care fac orice tinuta sa fie sexy. De multe ori, un singur detaliu poate sa faca diferenta, precum o lenjerie speciala sau o pereche de pantofi cu toc cu efect fenomenal asupra lungimii picioarelor tale.

Iata care sunt acele piese din garderoba care iti transforma imediat tinuta, din una banala intr-un ansamblu vestimentar foarte sexy!

1. Pantofii cu toc

Cu exceptia tinutelor sport, pantofii cu toc fac o diferenta radicala in modul in care arati. Chiar daca nu toate femeile pot rezista pe tocuri foarte inalte, cele care reusesc performanta au numai de castigat. Un toc de 6-7 cm este suficient pentru a-ti face silueta sa para mai inalta, picioarele mai lungi si hainele mai sexy.



Foto: cache2.allpostersimages.com

2. Lenjeria pretioasa


Orice femeie ar trebui sa detina o lejerie intima sexy, chiar daca in public nu este observata de cei din jur. Efectul ei fabulos consta in senzatia pe care ti-o da, de "femme fatale", un bun stimulent al increderii in tine si al atitudinii seducatoare. Iar daca emani un aer irezistibil, toti cei din jur te percep astfel.



Foto: femeiastie.ro

3. Fusta creion


Daca nu detii cel putin o fusta creion, toamna aceasta este momentul excelent pentru a o achizitiona. In primul rand, croiala sa speciala pune in valoare orice tinuta, iar lungimea este flatanta pentru toate tipurile de silueta. In al doilea rand, fusta creion a revenit puternic in tendinte anul acesta si va fi in voga pe tot parcursul sezonului toamna-iarna 2012-2013.

4. Trenciul cu cordon

Aceasta piesa vestimentara clasica adauga oricarei tinute un aer elegant si seducator instant. Trenciul cu cordon nu se demodeaza niciodata si emana un sex-appeal discret si sofisticat. In plus, versatilitatea sa il transforma totodata si intr-o piesa foarte practica: se poate asorta cu pantaloni, fuste si rochii, fara probleme!



Foto: fashion.allwomenstalk.com, fashionqueen.ro

5. Ciorapii-plasa

Ciorapii-plasa sunt un accesoriu vestimentar extrem de senzual, chiar daca in conceptia unora pot parea vulgari. Daca respecti cateva reguli de baza in purtarea lor (doar la ocazii speciale, doar cu fuste de o lungime decenta, fara alte gauri suplimentare), ei te ajuta sa fii extrem de atragatoare si irezistibila oricand!



Foto: fashion.allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului