Pentru ea

#stil #pantofi # pantofi toamna # pantofi dama # pantofi toamna 2012 # pantofi imprimeuri

5 pantofi cu imprimeuri in voga pentru toamna 2012

Toamna 2012 fara pantofi cu imprimeuri in voga se anunta a fi total neadaptata tendintelor in curs. Daca piesele de incaltaminte negre si banale sunt potrivite pentru birou, ele nu trebuie sa se regaseasca sub nicio forma in tinutele tale pentru ocazii speciale.

Sezonul toamna-iarna 2012 este, pentru designeri, un prilej perfect de a venera feminitatea. Din acest motiv, piesele vestimentare in voga cu detalii ultra-feminine si delicate. Acelasi lucru este valabil si pentru pantofii cu imprimeuri, pe care va fi ideal sa ii porti cu modele inedite in dungi, buline sau floral-camuflaj. Iata cateva modele de pantofi din care sa te inspiri pentru cumparaturile de sezon in aceasta toamna!

1. Pantofi cu imprimeu de leopard colorat

Imprimeul de leopard nu avea cum sa nu ramana in varful tendintelor, daca de cateva sezoane incoace nu intra deloc intr-un con de umbra. Noutatea vine din preferinta creatorilor de moda pentru imprimeul de leopard colorat in nuante atipice, precum movul, albastrul cobalt, rozul aprins sau verdele menta. Achizitioneaza-ti o pereche de pantofi cu acest model si te vei alinia instant tendintelor!

2. Pantofi cu imprimeu floral

Sigur ca nu puteau lipsi din peisaj nici pantofii cu imprimeu floral, design care toamna aceasta prinde nuante mai inchise, mai sobre si mai clasice. De asemenea, modelele abstracte sunt de preferat, daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta.



Foto: ssense.com, saksfifthavenue.com

3. Pantofi cu imprimeu geometric

Orice pereche de pantofi cu imprimeu geometric iti face cu ochiul toamna aceasta, iti merita atentia din plin! Modelul a ramas in tendinte, este usor de asortat tinutelor (mai ales daca optezi pentru varianta alb-negru) si este suficient de serios pentru a se adapta oricarei ocazii speciale.

4. Pantofi cu imprimeu in dungi

Dungile au revenit in tendinte foarte puternic, indiferent de combinatia de culori pe care o preferi. Alege un toc conic pentru tinutele de zi si unul "cui" pentru cele de seara, fara sa renunti la motivul dungat in voga.



Foto: asos.com, shoeperwoman.com

5. Pantofi cu imprimeu in buline

In fine, pantofii cu buline Polka completeaza lista imprimeurilor in voga pentru piesele de incaltaminte din aceasta toamna. Pentru a pastra un aer serios in ciuda bulinelor copilaresti, alege combinatii de nuante sobre, precum somonul si negrul, bejul si maronul etc.




Foto: loefflerrandall.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare