Pentru ea

#palarii #sezonul cald #palarii vara #palarii la moda

5 palarii sofisticate potrivite pentru sezonul cald

In timpul verii, organismul uman are nevoie de protectie impotriva razelor puternice ale soarelui. In acest sens, si vestimentatia joaca un rol important. Hainele vaporoase din materiale usoare, precum si accesoriile, cum ar fi palariile si ochelarii, te ajuta sa te protejezi de canicula. Iata cateva tipuri de palarii pe care le poti purta in aceasta vara pentru a fi eleganta si "la adapost" de razele daunatoare ale soarelui.


1. Palarie cu dungi

Accesoriu de nelipsit in familiile regale, palaria intra in aceasta vara in moda de strada. Asadar, portul palariilor devine un must-have in vara 2013. Pentru a fi in tendinte, poti opta pentru o palarie mare cu dungi. Acest model nu doar ca te va ajuta sa iti alcatuiesti o tinuta inedita, dar te va proteja si de razele soarelui.


2. Palarie cu accente de culoare

Pentru a aduce un plus de culoare tinutei tale, poti alege sa porti palarii cu accente de culoare. Rozul si verdele sunt doua dintre cele mai folosite culori in acest sezon. Asadar, poti opta pentru palarii cu bentite colorate sau cu funde intr-o parte.


3. Palarii cu accente western

Acest model de palarie este foarte sexy si te ajuta sa fii seducatoare si sa te simti bine in pielea ta. Palaria cu accente western poate fi purtata la o tinuta casual formata dintr-o rochita vaporoasa si cizme de vara.


4. Palarii sexy din paie

Pentru o tinuta mai eleganta, poti opta pentru palarii din paie cu panglici colorate. In acest mod, tinuta ta va capata un aer feminin si sofisticat. Acest tip de palarie este potrivita pentru toate genurile de tinute de zi, dar si pentru cele de seara.


5. Palarii cu accente masculine

O alta idee pentru a-ti accesoriza tinuta in aceasta vara este folosirea palariilor cu accente masculine. Aceste modele de palarii iti dau un aer misterios si te ajuta sa iti creezi o tinuta unica. Le poti folosi impreuna cu rochii si fuste vaporoase, cu pantaloni lejeri si chiar in zilele in care mergi la plaja. Astfel, vei arata chic si vei fi si protejata de razele puternice ale soarelui.



Sursa foto: store.girlalu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare