Pentru ea

#jacheta #haine #imbracaminte #tricou #drumetii #pataloni

5 obiecte vestimentare potrivite pentru drumetii

Hainele pentru drumetii trebuie sa fie practice si comode si sa se potriveasca oricaror conditii de mediu. Daca alegi hainele potrivite, nu vei mai simti atat de intens oboseala, intrucat nu vei mai avea grija confortului vestimentar. Iti prezentam cateva obiecte vestimentare pe care le poti folosi daca te hotarasti sa pleci intr-o aventura.


1. Jacheta cu multe buzunare

Jacheta cu multe buzunare este utila pentru a depozita obiectele de care ai nevoie in calatorie. Buzunarele mari iti permit sa iei cu tine atat unele echipamente necesare pentru drumetie, cat si unele alimente. In plus, jacheta are manecile si gluga detasabile, astfel ca se potriveste pentru toate anotimpurile.


2. Tricoul care elimina transpiratia

Daca te hotarasti sa pleci intr-o excursie prin padure este bine sa iei in considerare faptul ca nu te vei intalni prea curand cu apa calda. Asadar, alege sa porti un tricou care elimina transpiratia. Acesta este confectionat din doua tesaturi, care impiedica trecerea transpiratiei prin material si o elimina sub forma de vapori, cu ajutorul unei camere de aer.


3. Esarfa care blocheaza soarele

Soarele ar putea reprezenta o problema in cazul in care alegi sa pleci intr-o drumetie in anotimpurile calde. Esarfa care blocheaza soarele este ideala pentru a-ti proteja corpul si a evita insolatiile. Esarfa are factor de protectie 40, care te va proteja impotriva razelor solare.


4. Pantaloni cu partea de jos detasabila

In timpul unei excursii, temperaturile se pot schimba, iar vestimentatia pe care o ai trebuie sa fie adecvata. Ca sa nu iti iei o multime de haine, care sa iti ingreuneze rucsacul, poti alege pantalonii cu partea de jos detasabila. Astfel, in doar cateva secunde, pantalonii lungi devin scurti, iar tu iti vei putea continua traseul fara probleme.


5. Jacheta care se transforma in perna

Acesta este unul dintre cele mai importante obiecte vestimentare pe care sa il iei cu tine atunci cand pleci intr-o drumetie. Jacheta care se transforma in perna are si foarte multe buzunare si ofera protectie impotriva vantului si a precipitatiilor. Jacheta se transforma cu usurinta intr-o perna confortabila.



Sursa foto: radcollector.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului