Pentru ea

# moda iarna #imbracaminte #iarna

5 nuante la moda iarna asta pentru hainele de miscare in aer liber

Continui miscarea afara si in lunile sezonului rece? Nuantele in trend pentru iarna lui 2021 inspira dinamism si prospetime, atribute ideale pentru orice outfit menit sa sustina performantele tale.

 

Vorbim despre cromatica la moda pentru aceasta perioada in cele ce urmeaza, dar iti lasam mai jos si solutii vestimentare utile pentru sport in anotimpul rece. Asadar, la finalul articolului vei sti cum se imbina utilitatea cu estetica, in garderoba pentru sporturile de iarna.

Nuantele de albastru inspira nevoia de miscare

Atunci când vremea rece isi intra din nou in drepturi, nuantele de albastru revin de fiecare data cu aceeasi putere in colectiile noi de iarna pentru imbracamintea sport. Este o alegere cromatica ideala pentru tinuta de alergare, atât pentru pantaloni, cât si pentru jacheta softshell, pe care o porti peste celelalte straturi vestimentare.

Utilitatea tinutei sport pentru alergat iarna

nuantele de albastru sustin componenta estetica a unor haine in trend pentru miscarea in aceasta perioada, insa nu uita de utilitatea acestora;

alege sa te imbraci in straturi, cu haine realizate din materiale ce permit o termoreglare corporala excelenta si facute sa elimine cu usurinta transpiratia. Descopera oferta de geci pentru barbati de toamna si iarna.

Insertiile de verde neon vin la pachet cu o doza de prospetime

Mergi iarna pe trasee de munte, acoperite cu zapada? Alege nuante de verde neon pentru imbracamintea de trekking, pentru ca genereaza un contrast uimitor pe fondul alb al peisajului din jur. Pantalonii tai de trekking pot avea o astfel de culoare.

Utilitatea tinutei sport pentru trekking iarna: 

produsele ideale din aceasta categorie sunt concepute pentru a proteja impotriva ninsorii, vântului puternic si straturilor de zapada prin care te poti vedea nevoit sa avansezi.

alege pentru pantalonii de trekking un material respirant, conform standardului ISO 11092, ce masoara rezistenta evaporativa. De asemenea, opteaza pentru un model ce permite confort si libertate buna de miscare, dat fiind faptul ca efortul pe timp de iarna este mult mai mare.

Rosul aprins este ideal pentru vizibilitatea redusa

Daca vrei sa mergi la schi cu toti cei dragi, alege o tinuta intr-o nuanta de rosu aprins, aflata in tendinte in sezonul toamna-iarna 2021/2022. De altfel, alegerea echipamentului de schi trebuie sa tina cont de acest criteriu important, culoarea, pentru ca toti ceilalti de pe pârtie sa te poata observa la timp.

Utilitatea tinutei sport pentru practicarea schiului

un echipament ales in functie de nivelul tau de experienta sau de stilul de schi practicat iti permite control foarte bun in viraje, confort termic optim si o absorbtie sporita a socurilor resimtite in timpul cazaturilor.

la fel ca mai toate solutiile vestimentare pentru sporturi de iarna, hainele de schi se compun din trei straturi - interior / intermediar / exterior - cu rol in asigurarea termoreglarii corporale si eliminarea eficienta a transpiratiei.  

Galbenul atribuie un strop de culoare tinutei sport

Zilele de iarna pot fi si mohorâte, dar asta nu inseamna ca dorinta ta de a face miscare in aer liber trebuie sa fie influentata de vremea mai putin placuta de afara. Galbenul este o culoare la moda pentru acest sezon, plina de optimism si care poate fi observata cu usurinta pe pârtie. De aceea, iti recomandam sa alegi o geaca de snowboard in nuante de galben.

Utilitatea tinutei sport pentru snowboarding

indiferent de nivelul tau de experienta, alege sa porti protectii adecvate: casca de snowboard, ochelari de snowboard cu protectie UV, manusi etc.

alegerea corecta a placii tale se realizeaza pe baza respectarii unor criterii esentiale: nivelul de experienta, stilul practicat, inaltimea pe care o ai. Tinând cont de acestea, vei putea sa te bucuri cu adevarat de acest sport de iarna. 

Griul este o baza in trend pentru intreaga armonie cromatica

De la tonurile intunecate si pâna la nuantele cu insertii reflectorizante, griul ramâne si in acest sezon rece in tendinte, atunci când vorbim despre haine sport. Isi poate gasi loc fara probleme in orice timp de imbracaminte pentru miscare iarna. Daca mergi la patinoar in aceste zile reci, alege o imbracaminte adecvata, cu insertii gri reflectorizante.

Utilitatea echipamentului adecvat pentru patinaj

patinele pentru gheata reprezinta elementul central al unui astfel de echipament, secundat de elementele de protectie pe care le poti utiliza, asa cum sunt: casca de protectie, cotierele sau genuncherele.    

acestea trebuie alese in functie de nivelul la care se afla un patinator, de stilul de patinaj practicat, dar si de dimensiunile acestuia, astfel incât sa se bucure de confort deplin, atunci când le poarta.

Alege culorile in tendinte pentru hainele de sport dedicate iernii, insa tine cont de faptul ca aspectul echipamentului pentru miscare in sezonul rece trebuie sa fie sustinut de utilitatea acestuia. Ia in considerare sfaturile noastre si comanda online cele mai potrivite solutii!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului