Pentru ea

#pareo #costum de baie #mare #plaja #tinuta

5 moduri prin care sa-ti legi un pareo

Cu o simpla bucata de material poti obtine o tinuta romantica, sofisticata, eleganta, rafinata potrivita pentru o zi de vacanta , la mare. Chiar daca nu iti vine sa crezi, cu ajutorul unui pareo poti arata senzational pentru ca iti poti ascunde defectele precum soldurile groase sau sanii foarte mici. Trebuie doar sa indraznesti sa te joci cu propria imaginatie.

In jurul taliei

Simplu ca „buna ziua” acest mod de a purta un pareo este stilul clasic. Este suficient sa-ti inconjori talia si sa innozi capetele intr-o parte. Coapsele tale sunt ascunse intr-o secunda sub un voal delicat.

Daca vrei sa aduci un plus de feminitate , schimba nodul cu o funda draguta la care poti aplica o floare naturala, artificiala, o brosa sau un alt accesoriu care sa-ti puna in valoare costumul de baie. In functie de lungimea pe care o doresti, poti indoi pareo-ul pe jumatate sau il poti lasa sa curga cat mai mult pe picioarele tale.

In jurul bustului – rochie tip bustiera

Tehnica este similara stilului clasic in jurul taliei, numai ca pareo trebuie legat deasupra bustului, creand impresia unei rochie tip bustiera. Fa in asa fel incat nodul sa fie cat mai dragut posibil. Il poti face la mijlocul pieptului pentru a-ti pune in valoare sanii, sau poti prinde capetele sub umar, pentru o nota mai eleganta.

Pe un umar – stilul tahitian

Moda din aceasta vara este foarte permisiva. Poti sa adopti stilul traditional tahitian, prinzandu-ti pareo deasupra unuia dintre umeri. Ruleaza materialul in jurul taliei astfel incat o latura sa vina in partea din fata, iar alta in spate, dupa care prinde capetele intre ele deasupra umarului. Daca seara mergi la o petrecere nu ezita sa-ti pui in jurul gatului un sirag de flori. Vei inspira feminitate si delicatete.

La ceafa – stilul rochie

Daca vrei ca dupa plaja sa mergi sa mananci sau sa te plimbi pe faleza, prinde-ti pareo in asa fel incat sa para ca porti o rochie. Pune-ti pareo in jurul corpului deasupra sanilor, tinand cele doua capete in partea din fata. Prinde-le in jurul gatului, legandu-le la spate, cu un nod sau funda. Daca vrei ca rochia-pareo sa para mai scurta si mai sic, ruleaza cele doua capete cat mai mult si dupa aceea prinde-le la spate.

Prins la spate

Infasoara pareo in jurul corpului cu ambele capete la spate. Ai posibilitatea de a prinde cele doua colturi in ce stil vrei: un nod, funda, prinse cu ajutorul unor accesorii etc. Daca vrei prinde capetele cu ajutorul unei brose, fara a le innoda, vei crea impresia unei cozi de randunica.

Sfaturi utile

  • Pareo nu trebuie sa aiba aceeasi culoare sau acelasi material cu costumului de baie;
  • Daca vrei sa obtii o rochie, ai nevoie de un pareo mare, cu o lungime de aproximativ 2 metri;
  • Daca vrei sa iti ascunzi anumite defecte (celulita, burta , sanii foarte mici sau foarte mari) poti purta un pareo peste costumul de baie, chiar si cand intri in apa. Insa, este bine sa alegi un material cat mai vaporos care sa nu se ingreuneze din cauza apei si sa se usuce cu usurinta;
  • Exista in comert mai multe tipuri de pareo: dreptunghiulare, sub forma de triunghi, accesorizat (cu franjuri, banuti, margele etc), in functie de preferintele fiecareia, pe care sa-l poti asorta la intreaga tinuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare