Pentru ea

#stil #camasa barbateasca #tinute camasa barbateasca #stil camasa barbateasca

5 moduri de a purta cu stil camasa barbateasca

Camasa barbateasca are mai mult potential estetic decat crezi. Probabil ti s-a intamplat cel putin o data sa imprumuti o camasa de la iubitul, fratele, varul sau amicul tau si sa constati ca emani un aer interesant purtand-o. Noi iti propunem cateva moduri inedite de a purta camasa barbateasca, la care probabil ca nici nu te-ai gandit pana acum.

Oricat de pretentioasa ai fi in materie de vestimentatie, nu poti nega faptul ca o camasa barbateasca poate sa faca minuni cu tinutele tale, in functie de modurile diverse in care o porti.

1. Element avangardist

Daca ai un costum deux-piece clasic cu sacou neconventional, in mod clar ai nevoie de inca un element avangardist pentru un stil cu adevarat unic si expresiv. Nici macar sa nu te gandesti sa porti camasa eleganta altcumva decat libera, peste pantaloni sau fusta.

2. Casual-chic

Poarta o camasa barbateasca clasica descheiata si legata intr-un nod in zona taliei. In acest mod, iti poti afisa in voie abdomenul tonifiat pentru vara si ai o piesa minunata cu care sa iti asortezi pantalonii scurti din denim.



Foto: refinery29.com

3. Stilul neglijent

Daca ai o camasa barbateasca ce merita cu adevarat sa fie in centrul atentiei, lasa-i descheiati ultimii 3-4 nasturi si poart-o doar pe jumatate bagata in pantaloni. Acest truc de moda este potrivit pentru o aparitie "fara efort" si te ajuta sa iti pui in valoare si pantalonii scurti cu imprimeu floral (pe care trebuie sa ii aiba orice iubitoare de moda in aceasta vara, desigur).

4. Jacheta

In serile racoroase de vara, pur si simplu acopera-ti umerii cu o camasa barbateasca, in loc sa porti o jacheta banala. Este o idee excelenta si pentru zilele in care aerul conditionat functioneaza deranjant de bine la birou.



Foto: refinery29.com

5. Tinuta eleganta

Daca vrei sa poti purta o pereche de sandale cu model mai pretios, despre care inca ai dubii ca ar fi potrivit pentru perioada zilei, camasa barbateasca este elementul-cheie care se va asorta perfect cu aceasta. Acelasi principiu se aplica si pentru un sarafan ultra-elegant sau alte accesorii.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare