Pentru ea

#pantaloni scurti #pantaloni #modele pantaloni #pantaloni lungi

5 modele de pantaloni in voga la Hollywood in sezonul rece

Pentru sezonul rece, designerii au adus readus in prim-plan pantalonii: scurti, midi, pana la glezna sau lungi. Alege-ti modelul preferat si indrazneste sa pui in aplicare cele mai neobisnuite inovatii vestimentare.

Iata care sunt modelele de pantaloni care se poarta la final de an si cum le poti asorta ca o adevarata diva de la Hollywood!


1. Pantaloni scurti casual smart

Daca te mandresti cu picioarele tale, alege sa porti o pereche de pantaloni scurti casual smart. Poti asorta aceasta piesa vestimentara cu un dres gros si o camasa eleganta. Daca planuiesti o iesire in club, atunci indrazneste sa porti pantalonii cu un top intr-o nuanta deschisa si pantofi cu toc cui.


2. Pantaloni scurti casual

Poarta o pereche pantaloni scurti casual la birou sau ziua in oras, ba chiar pentru petrecerea de Craciun. Stilistii nu impun niciun fel de regula legata de materialul textil din care sunt confectionati. Se poarta pielea, matasea, satinul si catifeaua.

Recomandarile pentru acest model sunt pantofii cu toc, balerinii sau ghetele cu platforma.


3. Pantaloni capri

Pantalonii capri (pantaloni trei sferturi) sunt asociati, de regula, cu vremea calda si insorita. Designerii insa ne contrazic si sustin ca poti purta o pereche de pantaloni capri chiar si in sezonul rece, cu conditia de a avea un blazer pe deasupra. Foarte confortabil, acest model este potrivit atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru una de seara. Alege un model inchis la culoare si combina-l cu o camasa lunga sau un top mulat.


4. Pantaloni pana la glezne

Se poarta din nou pantalonii pana la glezne, iar culorile recomandate sunt cele in tendinte in aceasta iarna: rosu burgund, verde menta, gri metalizat sau portocaliu.

Alege-ti incaltamintea in functie de croiala si textura pantalonului. Pentru pantalonii largi pe picior se potrivesc ghetele cu talpa rigida (aspect lemnos), in vreme ce pantalonii stramti pe picior vor arata foarte bine alaturi de o pereche de pantofi cu toc subtire.


5. Pantaloni lungi

Se poarta si pantalonii lungi cu croiala clasica, cu dunga si manseta, ajungand ca lungime pana la glezna.

Asorteaza acest model cu o camasa si un sacou la birou si, daca iesi seara, poarta-i cu un blazer colorat.



Sursa foto: thecustomclotheswall.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare