Pentru ea

#haine #cadouri #parfumuri #carti #primavara

5 lucruri de care ai nevoie la inceput de primavara

Fiecare dintre noi are o lista de lucruri pe care si le doreste, insa asteapta un moment oportun pentru a si le cumpara. Cum ar fi o ocazie speciala sau o promotie, asa incat sa cheltuiasca mai putin. Primavara este un moment ideal pentru cumparaturi care sa ne bucure sufletul.

Primavara aduce mereu o schimbare. Un anotimp nou, dar si dorinta noastra de a ne innoi intr-un fel sau altul ori de a le face cadouri interesante celor dragi fara un motiv anume. Ba, mai mult, se apropie Pastele, astfel ca e bine sa ne pregatim din timp micile atentii pentru cei apropiati.

In continuare iti vom dezvalui cateva dintre lucrurile pe care le poti cumpara acum online, profitand de voucherele care ofera reduceri consistente.

1. Parfumuri

Un parfum bun te face sa te simti eleganta si iti creeaza o stare de bine care va fi usor observata de cei din jur. Daca ti-ai dorit mereu un anumit parfum, dar nu ti l-ai permis intrucat costa prea mult, acum este momentul sa ti-l cumperi. Primavara vine cu preturi mai mici la o multime de produse achizitionate online, deci trebuie doar sa fii pe faza si sa profiti de promotii. Cu un cod voucher Elefant iti vei putea cumpara accesorii, parfumuri de la branduri renumite, la preturi mult mai mici decat in magazine.

2. Haine

Moda se schimba de la an la an, iar garderoba trebuie si ea reinnoita. Cel mai probabil ai aruncat recent un ochi prin sifonier si mai nimic din ceea ce se afla frumos asezat pe umeras nu te-a multumit. Primul gand a fost: “nu mai am haine, trebuie sa imi cumpar!” Ei bine, acum este momentul sa iti alegi haine noi la reducere.

3. Cosmetice

Si daca ti-ai luat un parfum nou pentru ca ai simtit nevoia unei schimbari de atitudine, atunci de ce nu ti-ai lua si o trusa noua de farduri, un fond de ten bun, un ruj, o pudra sau o mascara la cele mai bune preturi? Este momentul perfect sa investesti in produsele de infrumusetare. Iti poti cumpara o crema de fata foarte buna, care sa te faca sa te simti confortabil. Profita de lichidarile de stoc cu mari reduceri!

4. Carti

Si pentru ca se apropie Pastele, un cadou inedit pe care sa il oferi celor dragi este o carte buna. Cu un voucher Carturesti sau un voucher Libris ai reduceri de 15% la volumele din stoc. In plus, poti cere sa iti fie impachetata gratuit cartea asa incat sa fie gata de oferit in dar. Ai zeci de mii de volume din care sa alegi ceea ce este mai potrivit pentru tine sau pentru cei apropiati.

5. Jucarii

Si pentru ca tot a venit vorba de Paste, e clar ca trebuie sa te pregatesti si pentru sosirea Iepurasului. Cei mici il asteapta nerabdatori, iar acum poti profita de reduceri de 20% la jocuri si jucarii. Copiii se vor bucura de cadou, iar tu vei ramane cu mai multi bani in buzunar. O adevarata afacere!

Intra pe cupoane-reducere.net si alege-ti din zecile de mii de produse prezentate. Site-ul ofera vouchere si reduceri la cele mai importante magazine din Romania. Spre deosebire de alte portaluri concurente, dezvoltatorii site-ului reusesc sa obtina vouchere si cupoane dedicate utilizatorilor proprii. In plus, lista de vouchere este actualizata zilnic, iar bannerele sunt cele care prezinta ofertele mult mai vizibil, facand cumparaturile mai simple si mai accesibile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare