Pentru ea

#haine #haine de firma # haina de firma false #logo firma

5 indicii care iti arata ca ai de-a face cu haine false

In ultimii 20 de ani, industria modei a suferit piederi imense din cauza producatorilor clandestini care fabrica ca la carte modelele de haine pe care marii designeri le creeaza. De asemenea, pagubele nu vin doar asupra modei, ci si asupra pasionatilor de moda, care, din dorinta de a-si achizitiona cele mai noi si uimitoare obiecte vestimentare, ajung sa dea sume enorme pe niste falsuri. Iata cum poti recunoaste insa ca ai de-a face cu niste piese vestimentare false:

1. Blugii. Daca vrei sa verifici daca o pereche de blugi este originala, trebuie sa fii atent la capsele acestora. Blugii originali au capse mai multe, de marimi egale si nu prezinta in jurul lor nicio imperfectiune.



2. Pielea. Marii creatori de moda folosesc in general piele adevarata. Pentru a deosebi pielea reala de cea falsa trebuie sa fii atent la textura. Pielea adevarata are o textura iregulara, in timp ce pielea falsa prezinta doar o multitudine de pori. De asemenea, pielea adevarata are un parfum al sau specific, foarte subtil, pe cand cea falsa are un puternic miros de chimicale.



3. Fermoarele. Iti poti da seama foarte usor daca un accesoriu sau o piesa vestimentara este originala si dupa fermoare. In general, creatorii de moda folosesc fermoare din materiale mate, care se deschid lin si se simt destul de grele. Fermoarele false sunt de cele mai multe ori in nuante de auriu stralucitor si sunt foarte usoare.



4. Nasturii. De obicei, creatorii de moda isi imprima logoul firmei pe nasturi si ii prind extrem de bine. Falsii producatori omit in general aceste detalii.



5. Logourile. Logourile hainelor si accesoriilor originale sunt perfecte, asa ca orice mica imperfectiune trebuie sa iti dea de gandit. Marii creatori de moda isi confectioneaza de obicei logourile din metal, asa ca fii foarte atent in cazul in care observi pe acestea vreun element din plastic sau alte materiale suspecte. De asemenea, cusaturile de pe logouri trebuie sa fie perfecte si sa aiba acelasi numar de ochiuri.



Sursa foto: typef.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare