Pentru ea

#stil #tinute sexy # haine sexy femei

5 lucruri care fac orice tinuta sexy

Fie ca porti jeansi si sacou sau o fusta pana la genunchi, exista cateva accesorii vestimentare care pot transforma o tinunta monotona intr-una foarte sexy. Iata care sunt acele obiecte.

Pantofi cu toc inalt

Incalta o pereche de pantofi cu toc inalt la o tinuta formata din jeans si o camasa alba. Vei observa imediat ca intregul outfit va fi mult mai interesant, iar tu vei fi foarte sexy. Ai grija insa ca pantofii sa se potriveasca momentului zilei, dar si hainelor pe care le ai pe tine. La o tinuta simpla se cer pantofi simpli, si nu din piele de sarpe, piele lacuita, in culori fosforescente sau cu tot felul de pietricele sau pene.

Haine animal print

Desi nu sunt tolerate chiar de orice femeie, hainele cu animal prin pot da o nota sexy tinutei tale. Poarta o camasa cu maneca scurta, din voal, cu animal print. Vei observa cum toata lumea va intoarce capul dupa tine si te va admira. Daca o bluza ti se pare prea mult, atunci poti opta pentru pantofi, poseta sau eventual o bratara lata din piele.

Fusta conica

O fusta pana la genunchi, cu croiala conica, avantajeaza orice femeie care are picioare lungi. Iar daca picioarele tale nu ti se par suficient de lungi sau de subtiri, le poti face mai atragatoare cu ajutorul unor pantofi cu toc inalt.

Asorteaza fusta conica cu o camasa din voal, pe care o poti introduce sub fusta, iar talia o poti accentua cu o curea lata.

Trenciul cambrat

Indiferent de nuanta pe care o are si indiferent de faptul ca este purtat pentru jeansi sau o fusta scurta, trenciul este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de toamna. Un trenci iti ofera o aura de mister, dar in acelasi timp sofisticat.

Dresul plasa

Chiar daca de foarte multe ori dresul plasa este asociat cu desuurile sexy din dormitor, acesta poate fi purtat cu usurinta la o tinuta de seara sau la un eveniment sofisticat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare