Pentru ea

#costum de baie din doua piese #costum de baie intreg #cum alegi costumul de baie #costum de baie

5 criterii pe care sa le ai in vedere atunci cand iti alegi costumul de baie

Gandul ne zboara din ce in ce mai mult la vacanta, plaja, valurile marii si relaxare cu un cocktail racoritor in mana. Planurile de vacanta sunt din ce in ce mai conturate, iar alegerea costumului de baie este si ea pe lista fiecareia dintre noi.


1. Inspiratie: anii '50 se intorc

Vara asta, revistele de moda spun ca liniile retro pentru costumele de baie sunt cele mai chic, mai ales inspiratia anilor ‘50, atunci cand Marilyn Monroe era o influenta puternica in moda.

Inspiratia anilor '50 pentru costumele de baie este potrivita pentru orice varsta sau caracter, acestea avand linii elegante, jucause si foarte feminine.

2. Slip cu linie moderna, un aer contemporan

Daca nu iti doresti ca slipul sa aiba talie inalta, o alegere la fel de buna pentru a avea o imagine retro este sa pastrezi linia moderna a slipului, iar partea de sus a costumelor de baie din doua piese sa fie marcata de inspiratia retro, prin sutiene cu buline, dungi, imprimeuri florale sau asocieri cromatice contrastante. Combinatiile de sutiene cu inspiratie 50s si slip cu aer contemporan, sunt super la moda in acest sezon, iar acestea iti asigura o aparitie spectaculoasa pe plaja.


3. Bretelele detasabile, must have!

Pe langa designul atractiv pe care il au, costumele de baie trebuie sa fie comode si functionale. Sutienul este esential atunci cand iti alegi un costum de baie. O alegere inspirata sunt sutienele cu push–up detasabil, deoarece acestea pastreaza optiunile deschise. Indiferent de marimea cupei, acestea rotunjesc si pun in valoare perfect sanii, pentru o aparitie remarcabila. Este indicat ca bretelele sa fie detasabile, pentru a permite un bronz uniform, dar si o sustinere ferma, atunci cand este cazul.

Costum de baie intreg? Ai grija la culori!

O alta varianta din noua colectie SevenSins.ro, care pastreaza liniile retro, este costumul de baie intreg. Costumele de baie intregi dau un ton elegant, sunt foarte practice, pentru ca ascund micile imperfectiuni, iar asocierile cromatice corecte fac minuni- nuantele inchise imprimate pe partea abdomenului subtiaza talia, iar cele deschise de pe cupe scot in evidenta bustul. Decupajele laterale, pliurile textilului si asocierile cromatice elegante pun in valoare liniile corpului, iar daca palaria cu boruri mari nu lipseste din tinuta, atunci imaginea retro dorita este completa si spectaculoasa.


5. Culori electrice si imprimeuri jucause


Vara aceasta in materie de culori pentru costumele de baie se propun combinatii de nuante electrice, alaturi de imprimeuri geometrice, florale, dungi, nelipsitele buline, pentru a pastra nota retro. Nuanta aleasa pentru costumul de baie este importanta, pentru ca aceasta contureaza si pune in valoare liniile corpului si trebuie sa accentueze intr-un mod placut culoarea pielii.

Sursa foto: sevensins.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului