Pentru ea

#stil #costume de baie #costume de baie 2012 # costume de baie femei

5 costume de baie intregi pentru o silueta de vis

Daca visezi sa iti poti afisa trupul fara niciun complex pe plaja, avem o veste buna pentru tine. Exista anumite modele de costume de baie capabile sa contureze o silueta de vis, prin croiala inedita si nuantele care complimenteaza anatomia feminina.

Nu discutam despre costume de baie intregi negre sau bleumarin, care sa iti acopere cat mai mult formele. Creatorii de lenjerie pentru sezonul estival au gasit o serie intreaga de solutii pentru "ascunderea" zonelor cu probleme, astfel incat orice femeie sa se simta atragatoare la plaja, la piscina sau la bazinul de inot.

1. Costumul de baie oliv

Stiai ca masliniul face un contrast estetic cu pielea si are marele merit de a subtia silueta? In cazul in care vrei sa ascunzi cu succes o burtica proeminenta, dar sa iti pastrezi in acelasi timp senzualitatea, alege un model cu croiala de tip macrame intre bust si bazin, inteligent dispusa in zona abdomenului.

2. Costumul de baie cu imprimeu tropical

Daca iti doresti sa fii in tendinte si sa poti ascunde abdomenul si posteriorul rotunjor fara sa iti sacrifici farmecul, iti recomandam un costum de baie intreg, decupat doar in zona coastelor superioare, care acopera foarte bine si "aripioarele" din spate.



Foto: marahoffman.com; zassets.com

3. Costumul de baie cu dungi oblice

Chiar daca ai auzit ca dungile verticale sunt cele care iti avantajeaza cu adevarat silueta, noi iti recomandam, pentru un efect vizual de subtiere a taliei, imprimeul cu dungi oblice. Vei castiga un plus de suplete in zona abdomenului si a bazinului si vei parea cu cativa centimetri mai inalta.

4. Costumul de baie pentru solduri late

Ai o silueta de tip para si ai vrea ca soldurile tale sa para mai inguste? Atunci alege un costum de baie intreg, cu partea de jos suficient de lata pentru a acoperi burtica si posteriorul complet, dar mai decupat in zona bustului. In acest mod, toata atentia va fi directionata catre zona superioara a corpului, iar silueta va parea mai proportionata.



Foto: juicycouture.com; bloomingdales.com

5. Costumul de baie avangardist

Ai torsul prea ingust si vrei o alungire suplimentara a trunchiului? Alege un costum de baie intreg cu model avangardist, format din mai multe triunghiuri alungite in zonele-cheie ale trupului.



Foto: agentprovocateur.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului