Pentru ea

#stil # tendinte balerini # balerini toamna #balerini toamna 2012 # modele balerini

5 balerini cu model pretios

Exista o alta piesa de incaltaminte mai confortabila si mai eleganta in acelasi timp, decat o pereche de balerini cu model pretios pentru toamna? Indragiti de femeile din lumea intreaga, din toate categoriile de varsta, balerinii sunt ideali pentru orice tinuta de zi, fie ca mergi la birou, intr-o deplasare prin oras de cateva ore sau intr-o excursie la sfarsit de saptamana.

Tocmai pentru ca sunt atat de versatili, stilati si comozi ca nimeni altii, balerinii pretiosi merita sa isi acopere talpile fine in aceasta toamna. Daca nu stii exact ce modele se poarta pentru sezonul rece din acest an, avem cateva sugestii utile pentru tine. Inspira-te si plimba-te cu stil prin covorul de frunze ruginii!

1. Balerinii cu fundita

Funditele sunt detalii chic si moderne, in voga inca de la inceputul anului. Iata de ce un model in tendinte de balerini este cel cu fundita, asezata "strategic" in varf. Poti opta pentru un model mixt de piele naturala lucioasa si piele intoarsa, combinatia fiind tot mai utilizata de designeri pentru aceasta toamna.

2. Balerinii aurii

Mai degraba potriviti pentru iesirile din timpul serii, la o plimbare romantica sau un film cu prietenii, balerinii aurii metalizati sau cu aplicatii stralucitoare sunt foarte populari in aceasta toamna.



Foto: openingceremony.us, topshop.com

3. Balerinii din dantela

Mai pretiosi si mai feminini, nu se poate! Balerinii din dantela sunt la foarte mare cautare in acest sezon, asa ca grabeste-te sa iti achizitionezi o pereche!

4. Balerinii cu varf patrat

Gata cu varful rotund de tip "aluna" pentru balerini! Designerii ii promoveaza intens pe cei cu varf patrat, foarte elegant si usor de asortat si unui costum office, de pilda!



Foto: zara.net, refinery29.com

5. Balerinii cu varf ascutit

Daca visezi la o aparitie cu adevarat speciala, trebuie sa stii ca orientalii balerini cu varf ascutit sunt in tendinte toamna aceasta. Alege modele elegante sau mai casual, colorate intens sau in nuante neutre, care sa aiba un singur lucru in comun: varful atintit!



Foto:.pixiemarket.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare