Pentru ea

#haine de toamna # toamna iarna 2011 #fusta midi # fusta de toamna

4 variante chic de a purta fusta midi toamna aceasta

Gratioasa si eleganta, fusta midi se numara printre cele mai fierbinti tendinte ale sezonului, fiind totodata genul de piesa vestimentara care nu-si va pierde niciodata stralucirea. Fie ca detii deja cateva exemplare preferate in garderoba sau urmeaza sa-ti achizitionezi un model nou-nout pentru anotimpul ruginiu, cu siguranta ai nevoie de putina inspiratie pentru tinutele tale viitoare.

Iata 4 variante chic de a purta fusta midi toamna aceasta, care iti vor stimula imaginatia pentru combinatii inedite, potrivite siluetei si stilului tau personal.

In plus, poti adauga un plus de modernitate fustei midi tinand cont de alte elemente in voga pentru sezonul in curs, precum nuantele aprinse si nude sau imprimeurile.

 

Tinuta in nuante nude


O fusta care depaseste linia genunchilor in nuante neutre, accesorizata corespunzator, poate crea un look cu adevarat versatil. O pereche de botine din piele intoarsa, impreuna cu o camasa eleganta alba si o bratara impletita cu o cromatica pamantie se potrivesc de minune impreuna si constiutie o tinuta potrivita pentru birou, intalniri de afaceri sau alte evenimente speciale la care trebuie sa iei parte pe parcursul zilei.

Foto: refinery29.com

Fusta midi cu imprimeuri


O fusta midi cu imprimeuri in doua sau trei nuante de oranj sau maro, combinata cu o pereche de botine confortabile si o bluza sobra, gri se poate transforma intr-un look inspirat si pentru o iesire in oras daca inlocuiesti botinele cu o pereche de ghete negre din catifea si toc inalt, asortate cu un cardigan asimetric elegant, strans pe talie cu un cordon subtire si delicat.

Foto: refinery29.com
 

Fusta midi in nuante aprinse


Daca iti doresti o aparitie rafinata si eleganta, alege o fusta midi intr-o nuanta seducatoare de rosu aprins cu talie inalta, pe care sa o porti cu cizme bej inalte pana la genunchi si o camasa cu maneca lunga de culoarea untului, fara guler. Un colier auriu completeaza aerul sofisticat al acestei combinatii, astfel incat sa obtii un class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/efect" title="efect">efect nobil, distins.


Foto: refinery29.com
 

Fusta midi romantica


In cazul in care te afli intr-o dispozitie romantica sau vrei sa-ti pui in valoare feminitatea, fusta din voal peste genunchi in culori pastelate iti va indeplini cu succes dorinta. Asorteaz-o cu o bluza simpla, perfect stransa pe trup si o pereche de botine cu siret. Daca iti place stilul, poti completa look-ul cu o palarie chic.



Foto: refinery29.com

Oricum te vei decide sa asortezi fusta midi toamna aceasta, nu uita ca aceasta piesa vestimentara nu trebuie sa fie purtata cu incaltaminte fara toc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului