Pentru ea

#colanti #lungime colanti #colanti imprimeuri

4 sfaturi care te ajuta sa alegi colantii perfecti pentru tine

Colantii sunt una dintre piesele vestimentare foarte populare in ultimii ani. Sunt versatili, vin in mai multe culori adorabile sau cu imprimeuri, mai nou, si, in plus, sunt foarte confortabili. Cu toate acestea, de multe ori achizitionarea acestora se face gresit. Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a alege colantii perfecti pentru tine.

1. Stabileste-ti un buget

Inainte de a face orice achizitie este foarte important sa stabilesti un buget pentru fiecare obiect pe care vrei sa il cumperi. Asa ca, inainte de a iesi din casa, fa un calcul rapid si gandeste-te cat vrei sa platesti pentru o pereche de colanti. Desi nu ai crede, exista numeroase modele de colanti, care ajung uneori la preturi destul de piperate.

2. Selecteaza-ti tipul de lungime

Colantii trebuie cumparati si in functie de forma corpului tau. Exista modele care accentueaza picioarele in grade diferite. Exista patru lungimi principale: lungime pana la genunchi, lungime medie, lungime pana la glezna si lungime intreaga. In timpul verii, cele mai bune modele sunt cele cu lungimea pana la genunchi, iar iarna cele intregi, asadar mare grija si la anotimpuri.

Daca vrei sa porti colantii cu pantof cu toc, cele mai bune modele sunt cele pana  glezna sau cele intregi, deoarece sunt perfecte pentru orice tip de corp.

Colantii pana la genunchi sunt ideali pentru femeile cu picioare subtiri, insa cele scunde trebuie sa evite cu orice pret acest model.

3. Tine cont de culori

Ai mare grija si la culoarea colantilor. Nuantele deschise avantajeaza o silueta subtire, iar cele inchise, pe cele mai corpolente. De asemenea, fii atenta si la materialul din care sunt confectionati. Colantii pot fi din catifea, bumbac, piele, lac, licra, spandex, lana sau materiale sintetice. Cel mai bine ar fi insa sa alegi un model elastic, care sa se muleze perfect pe picior.

4. Fii atenta la cusatura!

Pentru a alege o pereche confortabila de colanti este important sa verifici si cusatura lor, deoarece cusaturile voluminoase pot da senzatia de mancarime. Alege mai bine un model captusit, deoarece acestea au cusaturile acoperite, tin mult mai bine de cald si, implicit, sunt mult mai confortabili.

Sursa foto: collegefashion.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului