Pentru ea

#tunsoare #aranjare #stilist #coafura #sfaturi #breton

4 semne care iti indica nevoia de o noua coafura

Lipsa timpului, comoditatea si considerentele de ordin financiar te determina sa tot amani vizita la salonul de coafura? Nu astepta pana in ultima clipa (cand ai varfuri despicate sau coafura nu mai are volum) pentru a schimba ceva la imaginea ta si alege sa incerci o noua coafura, care sa iti readuca farmecul pe chip.

Iata care sunt cele mai frecvente semne care te atentioneaza ca ai nevoie de o tunsoare noua sau de o coafura speciala, pentru un plus de sarm.

1 Faci mereu aceleasi eforturi pentru aranjarea parului

Te-ai plitisit de banala coada de cal sau parul iti sta turtit indiferent cat de multa atentie ii acorzi? Inseamna ca este momentul ca stilistul sa se joace putin cu foarfeca prin parul tau. Daca in fiecare zi faci aceleasi eforturi pentru a-ti aranja parul cel putin decent, ai nevoie urgenta de o schimbare.

Te vei simti o alta persoana, si orice transformare de look este binevenita. Daca starea ta generala este una buna, apropiatii vor sesiza imediat ca arati mult mai bine.

2 Nu mai primesti complimente de la cei din jur

Ai un par des si stralucitor, insa cu toate acestea complimentele de la cei din jur au disparut definitiv? Daca inainte toata lumea iti lauda cositele bogate, iar in ultima vreme parca treci neobservata, inseamna ca tunsoarea pe care o porti de multa vreme nu te mai avantajeaza.


Este suficient sa iti faci un breton chic, care sa iti incadreze fata si sa iti sublinieze trasaturile. Poti incerca o tunsoarea in trepte, pentru a avea o coafura bine definita, care emana rafinament.

3 Vechile cunostinte iti spun ca nu te-ai schimbat deloc in ultimii ani

Sa fie vorba oare despre faptul ca ai acelasi aer proaspat ca in adolescenta si nu ti-au aparut riduri? Sau poate vechii amici vad aceeasi coafura precumcea din buletin si remarca lor nu este tocmai admirativa? Probabil ai nevoie de o mica schimbare de look, asa ca nu ar fi rau sa iti rogi stilistul sa iti faca o tunsoare noua.

4 Pierzi prea mult timp in fata oglinzii pentru aranjarea parului

O tunsoare simpla si fresh, care nu te obliga sa petreci mai mult de 20 de minute in fata oglinzii pentru o simpla iesire in oras, te poate scuti de acest calvar. Daca te chinui sa iti aranjezi suvitele si folosesti o multime de produse de hair-styling pentru ca parul refuza sa se aseze in mod natural, inseamna ca o vizita la salonul de coafura a devenit iminenta!


Sursa foto: sengook.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare