Pentru ea

#stil feminin #imbracaminte sexy #fusta #sacou #fusta mini

4 moduri in care sa arati sexy cand e frig afara

Doar pentru ca afara te intampina o vreme geroasa, nu inseamna ca trebuie sa refuzi invitatiile la acele ocazii speciale pentru care vrei sa arati excelent. Sigur ca primavara si vara este foarte simplu sa te afisezi in tinute sexy, cand temperaturile exterioare iti sunt aliate de baza. Nu acelasi lucru se poate spune despre sezonul rece, care pare sa mai poposeasca o vreme pe meleagurile noastre.

Cand nu stii ce tinute sa alegi pentru o aparitie sexy la un eveniment special, pentru ca vremea este cel putin neprietenoasa, inspira-te din variantele de mai jos, recomandate de glamour.com. Vei dobandi o noua perspectiva asupra tinutelor cu haine groase, suficient de calduroase pentru zilele reci si destul de atragatoare pentru a te pune in evidenta.


1. Fusta mini cu pulover gros

Puloverul gros iti stirbeste din sex-appeal doar atunci cand te acoperi din cap pana-n picioare cu haine groase. In schimbi, daca il asortezi cu o fusta mini chic, lucrurile iau o turnura spectaculoasa! Adauga tinutei tale si o pereche de dresuri mate trei sferturi, care vor arata grozav cu o pereche de botine chic. Daca alegi piese in nuante sobre, adauga o pata de culoare cu ajutorul unei genti plic colorate. Tinuta descrisa este semnata de Carven!


2. Sacoul elegant cu pantaloni 3/4

O alta varianta de a fi atragatoare si eleganta in zilele geroase este sa creezi o tinuta incarcata de rafinament, precum cea semnata de brandul Chloe: sacou bej clasic, top din material stralucitor, pantaloni 3/4 "la dunga" si botine cu caramb perfect mulat pe glezne. Aerul zvelt pe care aceasta combinatie vestimentatie ti-l ofera nu va trece neobservat.


3. Fusta midi cu pliuri si puloverul pe gat

O alta tinuta excelenta pentru sezonul rece, marca Celine, te poate inspira in alegerea urmatoarelor piese vestimentare pentru o ocazie speciala. Asorteaza o fusta midi cu pliuri dese, cu un pulover pe gat din lana/casmir si o geanta din piele. Vei fi feminina si protejata de frig in acelasi timp.


4. Tinuta cu maleta sub hainele elegante

Louis Vuitton a introdus in creatiile sale o solutie la care te-ai gandit si tu, cu siguranta, pana acum: introducerea unei malete din casmir (sau alt material fin) sub hainele elegante, precum o rochie mini cu fusta plisata sau o bluza din dantela. Nuantele tari, puternice, ajuta la crearea efectului vizual deosebit, precum si dresurile cu buline polka, in continuare un imprimeu foarte trendy!



Foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare