Pentru ea

#incaltaminte #stil feminin #craciun #revelion #sarbatori

4 modele de incaltaminte pentru petrecerile de Craciun si Revelion

O pereche de pantofi te poate transforma pe loc dintr-o simpla Cenusareasa, in Regina balului. Daca vrei sa stralucesti la petrecerile de sfarsit de an, alege-ti din timp accesoriile si gandeste-te la diverse moduri in care le poti asorta cu stil.

Modelele metalizate, stilul neutru sau combinatiile inedite sunt doar cateva dintre liniile de urmat in sezonul rece. Noi am facut o selectie de modele de incaltaminte in voga pentru petrecerile de Craciun sau Revelion, care sa te inspire cu adevarat.


1. Ghete din piele de sarpe

Daca anul acesta petrecerea de Craciun te gaseste in varf de munte, intr-o cabanuta calduroasa din lemn, alege o tinuta confortabila, dar chic. Nu poti aparea cu platforme inalte in acest cadru, dar nici nu poti ignora eleganta ocaziei. Incalta-te cu botine din piele de sarpe, cu detalii pamantii si asorteaza-le cu o pereche de pantaloni negri, stil pana. Ca accesoriu, poti purta un simplu lant gros, de culoare aurie.


2. Ghete cu toc cui si varf metalic

Pentru o tinuta eleganta la petrecerea de Revelion, alege o pereche de botine negre din piele, cu toc cui si varf metalic. Mizeaza pe elementele neobisnuite si calitatea materialului din care sunt confectionate, daca esti o femeie care nu se teme de combinatiile extreme.

Confectionate din par de ponei, aceste ghetute pot fi purtate langa o tinuta extravaganta de petrecere.


3. Pantofi cu siret si platforma

Daca alegi sa iti petreci seara de Craciun alaturi de cei dragi, poarta o tinuta semi-eleganta, care sa iti dea voie sa te misti lejer, fara insa a uita sa te scoata in valoare. Poti incalta o pereche de pantofi din piele intoarsa cu siret si platforma. Asorteaza-i cu o pereche de blugi sau o fusta dreapta de velur, iar ca accesoriu alege un colier XXL din material textil.


4. Pantofi decupati cu toc inalt si aplicatii de pietre

Iti vei petrecere Revelionul intr-o locatie de cinci stele? Sau poate ai planuit sa mergi cu fetele intr-un club in noaptea dintre ani? Atunci din tinuta ta nu trebuie sa lipseasca pantofii inalti, cu motive sofisticate.



Sursa foto: discountwomensdressshoes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului