Pentru ea

#garderoba #tinuta #femei

4 culori care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

Stiati ca cei mai multi dintre noi tind sa fie rezervati atunci cand cumpara articole de imbracaminte? Evitand sa ne asumam riscuri, practic avem tendinta de a alege culori in care ne simtim confortabil. Insa, ce zici, ai curaj sa iesi din rutina? Daca vrei sa aduci o mica transformare stilului tau vestimentar, incepe prin a aborda o gama de culori noi. Iata 4 nuante pe care sa le integrezi in outfit-ul tau, care sa se potriveasca oricarei dispozitii si oricarui eveniment.

 

1. Alb stralucitor

Imbracamintea alba este o alegere excelenta (mai ales in lunile calde). O camasa alba clasica poate fi purtata cu acelasi succes si la birou, si in timpul liber. Exista diferite nuante de alb, inclusiv fildes, crem si alb murdar, iar alegerea corecta a nuantei depinde de tonul pielii tale. Pe de alta parte, albul poate fi o culoare dificil de purtat, deoarece petele sunt frecvente. Pantalonii albi iti vor asigura un aspect mediteraneean luxos, dar, daca esti predispus/a la accidente, ai grija sa nu-ti lipseasca niciodata din casa sau din bagajul de vacanta o solutie eficienta de scos pete. O varianta excelenta pe care o poti folosi si la rufele albe si la cele colorate este solutia cu pulverizator de la Asevi.

2. Negru elegant

Negrul este cea mai magulitoare alegere pentru oricine, te slabeste vizual si se potriveste aproape oricand, in orice combinatie. Pantalonii negri ar trebui sa se regaseasca in dulapul fiecarei femei, iar o geanta neagra va completa orice tinuta. Cand porti negru, te simti intotdeauna bine, iar pentru accente poti adauga cu usurinta accesorii colorate. Evident, celebra rochie neagra (little black dress) ar trebui sa fie un element de baza. O rochita neagra poate fi asociata cu diferite coafuri, cercei, genti si coliere, in functie de starea ta de spirit si de evenimentul la care participi. Alege cateva piese negre de baza cu croi clasic care vor ramane intotdeauna la moda. Foarte important, insa, pentru a te baza pe ele multi ani de aici inainte, acorda mare atentie ingrijirii hainelor negre. Alege detergentul lichid special pentru rufe negre Asevi, care previne decolorarea fibrelor si le protejeaza, astfel incat hainele tale vor arata ca noi la fiecare purtare.  

3. Rosu vibrant

Adauga o nota de „wow” tinutei tale cu un strop de rosu. Aceasta nuanta puternica este perfecta pentru iesiri in oras, iar cu o rochie rosie te vei face cu siguranta remarcata in orice multime. Daca preferi culori mai subtile, incearca nuante mai inchise pe camasi sau pantaloni ori integrate intr-un imprimeu complex. Cand vine vorba despre accesorii, rosul functioneaza bine pentru pantofi, colanti si genti. Atunci cand este purtat corect, rosul iti va oferi cu siguranta o imagine tinereasca si plina de farmec. Totusi, orice nuanta ai alege, nu uita ca rosu decolorat nu se potriveste niciunui look. Asa ca spala intotdeauna hainele rosii cu detergent pentru rufe colorate, precum Color de la Asevi, pentru 42 de spalari.

4. Galben mustar

Exista o gama de nuante de galben din care poti alege, iar galbenul mustar se mentine de cativa ani intre alegerile designerilor si se pare ca va ramane popular multa vreme de acum incolo. Galbenul mustar poate fi mai usor de purtat decat o nuanta stralucitoare si functioneaza bine asociat cu gri sau negru in combinatii perfecte pentru sezonul toamna-iarna. Daca nu te simti in largul tau atunci cand porti culori, galbenul functioneaza cel mai bine in doze mici. Poti incepe cu o jacheta galbena, o esarfa sau o fusta. Incearca o rochie albastra cu pantofi galbeni sau un blazer bleumarin cu pantaloni galbeni.

Tine minte, moda trebuie sa iti aduca, in primul rand, bucurie, iar experimentarea culorilor iti poate oferi un look nou, in fiecare zi. Asadar, data viitoare cand mergi la cumparaturi, te provocam sa... indraznesti!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului