Pentru ea

#slabit #impachetari #tratamente corporale # efecte impachetari

3 tratamente corporale care iti garanteaza un look senzational de sarbatori

Daca nu ai incercat pana acum tratamentele corporale, a venit momentul sa le dai o sansa. Tratamentele sub forma de impachetari au numeroase beneficii pentru trupul tau si, datorita faptului ca efectele se vad rapid, vei putea arata senzational de sarbatori.


De ce sa alegi o impachetare corporala inainte de sarbatori

Impachetarile corporale sunt tratamente care dau rezultate imediate, chiar de la prima sedinta. In functie de cat de gros este tesutul adipos si cat de serioasa este celulita, poti slabi mai mult sau mai putin, dar daca repeti sedintele de impachetare de 2-3 ori pe saptamana, cu siguranta vei reusi sa-ti remodelezi trupul, astfel incat de sarbatori sa poti purta orice rochie vrei.

Este bine sa stii ca impachetarile corporale, facute la un centru de estetica sau acasa, te ajuta sa-ti tonifiezi pielea, sa topesti o parte din stratul adipos, sa combati retentia hidrica si sa estompezi aspectul celulitei.

Pielea ta va fi mult mai hidratata, catifelata si mai elastica la finalul impachetarii, ceea ce iti va permite sa te simti excelent si sa ai un tonus de zile mari.

Exista foarte multe tipuri de impachetari corporale, insa tu trebuie sa il alegi pe cel potrivit problemei cu care te confrunti. Iata ce impachetari corporale cu efect rapid iti propunem sa incerci in prag de sarbatori, pentru a slabi si a-ti remodela silueta.


1. Impachetarile corporale cu ciocolata

Impachetarile cu ciocolata sunt fantastice, atat daca vrei sa ai o talie mai subtire, cat si daca iti doresti sa scapi de celulita inestetica. Nu este vorba despre o ciocolata comestibila, ci despre o pudra de cacao special conceputa pentru impachetari. Aceasta pudra se amesteca usor cu apa calduta si se transforma intr-o spuma care se incalzeste treptat. De aceea, in centrele estetice acest tip de impachetare corporala se numeste Hot Chocolate Mousse.


2. Impachetarile corporale cu cafea

Cu un puternic efect detoxifiant si antioxidant, impachetarile corporale cu cafea dau rezultate rapide si sunt recomandate pe perioada iernii. Aceste tratamente corporale imbunatatesc circulatia sangelui, combat celulita si retentia hidrica si remodeleaza armonios trupul.


3. Impachetarile corporale cu alge marine

Nu in ultimul rand, daca vrei sa arati senzational de sarbatori iti recomandam sa incerci impachetarile corporale cu alge marine. Acasa sau la salon, aceste impachetari te ajuta sa elimini apa din tesuturi, sa estompezi celulita si sa arzi tesutul adipos.

Sursa foto: cordeus.cz

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului