Pentru ea

#stil #rochii #rochii de seara #stil feminin # rochie de petrecere #rochii revelion #rochii sarbatori

3 tinute perfecte pentru petrecerile de sarbatori

Agenda ta de evenimente sociale se umple tot mai mult in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca te asteapta un lung sir de ocazii speciale pentru care iti vei dori sa arati senzational. Este vorba despre pretentioasele petreceri de sarbatori, cu tematici diferite si un singur cuvant de ordine: eleganta. Iata 3 tinute perfecte, care sa iti foloseasca drept sursa de inspiratie la acest sfarsit de an.

Tinuta ideala implica toate elementele esentiale care infrumuseteaza o prezenta feminina agreabila: piesele vestimentare, accesoriile si aroma distinsa a parfumului sau. Cum orice idee poate fi de folos in aceste momente dificile, variantele de mai jos constituie un punct de reper demn de luat in seama.

Cand esti gazda

Atunci cand indeplinesti rolul important de gazda al petrecerii de Craciun sau de Revelion, presiunea de a arata impecabil prinde noi proportii. Prin urmare, mergi "la sigur" si alege o rochie lunga rosie (nuanta-vedeta a sezonului), cu umeri dezgoliti si decolteu la baza gatului. Adauga o pereche de pantofi cu varful ascutit (o alta tendinta fierbinte in aceasta perioada), care sa detina accente aurii. Limiteaza bijuteriile la o bratara aurie opulenta, in voga si foarte potrivita cu intregul ansamblu. Alege un parfum floral-oriental, care sa emane senzualitate si un aer luxuriant.



Foto: refinery29.com

O petrecere in familie

Cand iti vizitezi rudele, alege o tinuta eleganta, decenta, festiva si discreta. O optiune potrivita ar fi o rochie midi cu maneci 3/4 si decolteu rotund la baza gatului, intr-o nuanta "dulce" de rosu coral , portocaliu sau roz pal. Simplitatea unei astfel de piese vestimentare permite accesorizarea mai indrazneata, cu un colier gros, de pilda. Alege o manichiura neutra si pantofi-platforma negri, clasici si flatanti pentru silueta.



Foto: refinery29.com

O petrecere la restaurant

Sa spunem ca vei participa la o petrecere de sarbatori intr-un restaurant deosebit, care nu implica insa adoptarea unei tinute de gala. Ramai in tendinte si demonstreaza-ti bunul gust alegand o rochie feminina din dantela, intr-o nuanta eleganta de bleu-marian sau burgundy. Adauga o pereche de cercei aurii usor de observat si o geanta-plic din piele. Pantofii vor fi cat mai clasici, intr-o nuanta neutra sau, pur si simplu, negri.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare