Pentru ea

#stil #stil feminin #tinuta iarna #tendinte 2012 #tendinte iarna 2012

3 tinute perfecte pentru escapadele de iarna

Cine spune ca vacantele scurte si placute sunt dedicate sezonului cald se inseala. Iarna este o perioada cel putin la fel de potrivita pentru a te bucura de timpul tau liber, fie ca o faci in cadrul unei vizite la muzeu in afara orasului sau printr-o expeditie spontana de o zi la ski. Iata 3 tinute perfecte pentru escapadele de iarna, de care ai cu siguranta nevoie din cand in cand.

Scurtele iesiri care iti incarca bateriile atunci cand surmenajul de la serviciu te copleseste au foarte multe avantaje. Nu esti nevoita sa porti cantitati uriase de bagaje, cheltuielile sunt in general sustenabile, iar tu trebuie sa te concentrezi in asamblarea unei singure tinute in care sa simti excelent.

1. Tinuta pentru ski

Tanjesti dupa cateva clipe de libertate pe skiuri, intr-o statiune montana la care ai acces usor? Pregateste-ti un ansamblu vestimentar comod si adaptat tendintelor in functie de urmatoarele sugestii: pantaloni din neopren (izoleaza termic, sunt impermeabili si se muleaza perfect pe formele feminine), o camasa barbateasca in carouri, cu buzunare in zona pieptului si guler clasic, geaca de ski lucioasa din bumbac, manusi din lana si bocanci cu talpa antiderapanta din material microporos. Aceasta "formula" magica te va ajuta sa arati minunat, fara sa suferi nici macar o secunda din pricina frigului.

Foto: refinery29.com

2. Tinuta pentru escapade culturale

Ai auzit de un targ de carte la care ti-ai dori sa participi sau exista multe muzee in afara orasului pe care nu le-ai vizitat inca, desi toti prietenii tau au un album intreg de fotografii de acolo? Bifeaza si aceste obiective informative si relaxante purtand popularul pulover-rochie, cu dresuri lungi si cizme pana la genunchi cu talpa plata, care sa iti permita ore in sir de vizitare fara dureri de picioare. Adauga un cardigan lejer din stofa, pentru un plus de eleganta, un colier auriu supradimensionat si o caciula simpla din lana.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta pentru cumparaturi "vintage"

Faimosul weekend de shopping la Milano sau Paris este o obisnuita adorata de divele autohtone. Poti imita scopul util si placut al unei astfel de escapade angajandu-te intr-o deplasare speciala de cumparaturi de haine "vintage", in zonele cunoscute ca puncte de desfacere. Calatoreste conforabil cu o pereche clasica de blugi, o camasa fina din matase, un treci lejer si o pereche de ghete din piele cat mai comode si retro.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare