Pentru ea

# rochie office # cum te imbraci #tinute office #tinute birou #fusta creion

3 tinute pe care trebuie sa le ai la 30 de ani

Exista o vreme si o varsta pentru orice tinuta, insa momentul cand trebuie sa incepi sa te privesti cu ochi critic este la 30 de ani. Nu-ti mai sunt permise nebuniile vestimentare ale tineretii si nici nu te poti imbatrani inainte de vreme purtand hainele mamei sau, mai rau, ale bunicii. Este vremea cand ti-ai definit stilul (cat de cat) si dai dovada de maturitatea stilistica menita sa intoarca capete. Iata trei tinute care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba:

1. Fusta creion + camasa

Este combinatia clasica. O stii si tu. Si, contrar a ceea ce poate ai auzit deja, se potriveste oricarei siluete. E suficient sa o privesti pe Kim Kardashian ca sa realizezi ca croiala potrivita face minuni. 

2. Pantalon tigareta + top casmir 

Este doar o combinatie. Dar ce este cert, ai nevoie de niste pantaloni eleganti, pe care sa ii poti purta si la brou, dar si la o iesire de seara. O combinatie potrivita este cu un pulover din casmir. Materialele de calitate trebuie sa fie dominante in garderoba ta, plecand de la accesorii - genti si pantofi, bijuterii si pana la lenjeria intima.

3. Rochia maxi

La 30 de ani scapam de mini.  Si invatam sa purtam cu eleganta lungimile. Fie ca este vorba de o fusta peste genunchi, pana la jumatatea gambei sau una maxi, este important sa o combinam cu stil. Putem da o nota de eleganta cu un sacou si niste pantofi pumps si o geanta de calitate. 

Foto: allwomenstalk.com, pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare