Pentru ea

#culoare #stil feminin #albastru #tinute #culoarea marii

3 tinute incantatoare in culorile marii

Chiar daca vara este anotimpul culorilor calde, inspirate din natura, anul acesta nu trebuie sa neglijezi tinutele in culorile marii, mai ales daca te pregatesti sa pleci in vacanta. De asemenea, chiar daca nu pleci in concediu, alege tinutele in culorile marii pentru a da un aer fresh outfitului tau. Iata cateva tinute in culorile marii pe care le poti purta vara aceasta:


1. Tinuta lejera de zi in culorile marii

Pentru o tinuta de zi in culorile marii, poti opta pentru o pereche de pantaloni scurti albi si un top lejer, cu model marineresc subtil sau in combinatie alb-albastru. Accesorizeaza-ti aceasta tinuta cu geanta tridimensionala, din care sa nu lipseasca albastrul puternic si albul. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale cu platforma, care vor aduce un aer elegant tinutei. Finiseaza totul cu o pereche de cercei albastru-deschis mai micuti si cu o bratara mai lata in aceleasi nuante.


2. Tinuta sic in culorile marii

Daca te pregatesti sa iei cina in oras, surprinde-ti partenerul cu o vestimentatie in culorile marii, care se va asorta perfect unui peisaj romantic in aer liber. Poarta o rochie albastra cu imprimeuri cu buline micute albe, fara maneci, putin mai lunga, pentru a pastra misterul. Poti sa asortezi aceasta rochie o geanta de dimensiuni medii, albastru-aprins sau turcoaz si cu un animal print subtil.

Niste pantofii cu toc inalt, usor decupati in fata si cu tinte micute, albastri, vor merge de minune cu aceasta rochita. De asemenea, daca este o seara mai racoroasa nu uita sa iei cu tine si un cardigan alb ori un sacou.


3. Tinuta de seara in culorile marii

Albastrul este o culoare perfecta pentru orice tip de ten, asa ca nu iti fie teama sa iti creezi pentru o petrecere alaturi de prieteni un outfit in culorile marii. Pentru tinuta de seara este recomandat albastrul intens, dramatic.

Combina o pereche de jeansi simpli, cu un top din matase, foarte elegant si lejer, si cu o pereche de pantofi tot albastru intens, semideschisi, care se leaga usor pe glezna cu o bareta finuta. Completeaza-ti tinuta cu o geanta plic, din piele intoarsa, si o pereche de cercei pretiosi, tot in culoarea marii.



Sursa foto: what-to-wear-today.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare