Pentru ea

#moda #stil feminin #tinute chic #tinute #moda pariziana

3 tinute chic inspirate din moda pariziana

Daca vrei sa afli ultimele noutati din moda, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te inspiri putin din revistele de specialitate franceze. Parisul este locul care da tonul in moda si orasul cel mai iubit de marii creatori de moda. Daca esti in cautarea unei rochii speciale sau vrei sa iti imbogatesti garderoba cu obiecte vestimentare in tendinte, nu ezita sa apelezi la moda pariziana.

Pana vei reusi sa planifici o vacanta de shopping in inima Parisului, iti propunem cateva tinute chic insipirate din moda pariziana pentru a tine pasul cu tendintele:


1. Rochie de seara

Pentru acest sezon, creatorii de moda francezi propun rochiile de seara negre, cu insertii si dantela, cu umerii goi, care se muleaza perfect pe corp. Pentru a opta insa pentru o astfel de rochie trebuie sa ai o silueta perfecta. Daca vrei sa ascunzi insa anumite imperfectiuni, poti alege o rochie neagra cu bretele, care sa iti scoata in evidenta bustul, iar partea de jos sa fie mai larguta.


2. Tinute de zi

Daca vrei sa porti cu tine aerul parizian, care se caracterizeaza prin finete si eleganta, insa vrei sa te simti si lejer, poti alege o tinuta formata dintr-o camasa de matase ivoire cu broderie, o fusta tip creion intr-o culoare pastelata si un sacou cambrat alb.



Daca vrei sa fii mai chic si sa aduci si o nota adolescentina outfitului tau parizian, mergi pe culorile vii. Combina o fusta de lungime medie, cu imprimeu floral, stransa in talie cu o curea, cu o bluza alba sau crem cu umeri bufanti. Iti poti completa tinuta cu o pereche de sandale cu platforma sau o perche de balerini, daca esti o persoana mai comoda, si o geanta tridimensionala, nude.


3. Tinuta pentru cocktail

Daca te pregatesti sa mergi la o petrecere alaturi de prieteni, la un cocktail sau in club, iti poti crea o tinuta cu aer parizian, care te va scoate cu siguranta din anonimat. Pentru un astfel de eveniment poti alege fara nicio grija o rochie stralucitoare aurie, care iti va da o nota de pretiozitate si care va atrage toate privirile asupra ta. Accesorizeaza aceasta tinuta cu un plic stralucitor si poarta o pereche de pantofi cu tocul foarte inalt, nude sau negri.



Sursa foto: fashionandhappify.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare