Pentru ea

#stil #stil feminin #tinute blazer #tinute sacou #blazer elegant

3 tinute chic cu blazerul elegant

Blazerul elegant este acea piesa versatila din garderoba ta, pe care nu trebuie sa o porti doar la birou si atat. Exista atat de multe variante in care poti purta un sacou de acest tip, incat numarul de tinute chic pe care le formeaza te poate surprinde oricand.

Fie ca te intalnesti cu prietenii tai pentru o iesire la suc in weekend sau planuiesti o excursie de 2 zile intr-o zona pitoreasca, blazerul elegant iti poate insoti la fel de bine tinutele adaptate ocaziilor diverse. Iata cu ce poti asorta aceasta piesa de baza, pentru o imagine relaxata sau sofisticata deopotriva.

1. Tinuta eleganta

Cel mai predictibil stil pentru a purta blazerul elegant este cel al unei tinute sofisticate, pentru o cina speciala sau chiar o petrecere de tip cocktail. Asadar, asorteaza un sacou somon (de pilda), cu o rochie alba cu guler rotund si fara maneci.

Alege ca accesorii o pereche de pantofi bej cu toc cui, o geanta rosu-aprins si o bratara supradimensionata aurie. Poti marca armonios zona taliei cu o curea subtire neagra, cu aplicatii metalice.



Foto : refinery29.com

2. Tinuta casual-chic

O tinuta intermediara, intre cea lejera si cea eleganta, este posibila cu acelasi sacou somon, daca adaptezi piesele vestimentare potrivite: o camasa clasica bleu-pastel, o pereche de pantaloni albi si curea maron, alaturi de sandale comode cu platforma si toc patrat.

Adauga un plus de culoare si modernitate prin intermediul unei genti-postas rosii, pe care sa o poti purta cu usurinta la sesiunile infinite de cumparaturi sau la o iesire de weekend in mall.




Foto: refinery29.com

3. Tinuta lejera

Surprinzator sau nu, blazerul elegant se poate asocia la fel de reusit cu piese vestimentare pentru o tinuta lejera. Perfecta la un picnic sau la o plimbare pe litoral, urmatoarea varianta de va incanta cu siguranta: blugi trei sferturi cu manseta deasupra gleznei, camasa alba din matase fara umeri, sandale albe cu talpa plata, sacou somon si geanta XXL din paie.

Daca nu esti adepta sandalelor fara toc, poti adapta cu succes o platforma intreaga, care sa iti ofere plusul de inaltime de care ai nevoie.




Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare