Pentru ea

#moda. tendinte toamna #tendinte 2014

3 tinute care te scot din incurcatura cand e frig afara

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, frigul e din ce in ce mai patrunzator, asa ca ai nevoie de niste tinute corespunzatoare. Creaza-ti un look de invidiat cu pulovere groase si esarfe; insa nu-ti uita cardiganul.

In aceasta iarna poarta tinute pline de culoare, care sa se potriveasca perfect tenului tau. Fii mai indrazneata, lasa deoparte tinutele monotone si iesi din tipare cu bluze si pulovere in nuanta mint, care face furori in acest sezon, inviorand orice tinuta.

Ingaduie spiritului sarbatorilor sa-ti invadeze nu numai sufletul, ci si garderoba, cu putin mai multa stralucire decat de obicei. Takko iti vine in ajutor cu o gama variata de accesorii sclipitoare, dar si cu pantaloni si fuste din material cu fibra metalizata – alegeri perfecte pentru maratonul de petreceri din aceasta vacanta. Potrivite atat pentru tinute office, cat si casual, vedetele acestui sezon raman in continuare fustele, pantalonii si jachetele de piele. Acestea pot fi cu lejeritate combinate cu o camasa vaporoasa sau din denim sau cu un pulover calduros in nuante pastelate.

Nu renuntati la materialele vaporoase, deoarece va vor scoate din incurcatura indiferent de situatie, insa tineti cont si de temperaturile din ce in ce mai scazute si de vantul care amenintator isi face simtita prezenta. Combinati-le cu un pulover gros, monocromatic, cu un cardigan sau o jacheta casual, in functie de tinuta pentru care optati.

Iata cateva sugestii interesante de la Takko: 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare