Pentru ea

#accesorii #tinuta #rochii #garderoba #portocaliu #stil feminin #sfaturi utile

3 stiluri diferite de a introduce portocaliul in garderoba ta

Portocaliul este o nuanta indrazneata, care isi face din ce in ce mai mult loc pe podiumurile celebre de moda, in mai toate sezoanele anului. Pare sa fie mai degraba o culoare de vara, dar se impune cu succes in tinutele din orice anotimp, desi multe femei o evita, din cauza dificultatilor in a o asorta. Iata 3 stiluri diferite in care poti purta portocaliul si cu ce merge sa il asortezi pentru a-ti crea tinute in voga!


1. Tinuta office sic

Indrazneste sa porti culori aprinse la birou sau in tinutele business pe care le adopti frecvent. Pune accentul de culoare intr-o singura piesa dintr-un deux pieces clasic - de exemplu, bluza - si estompeaza-l cu ajutorul accesoriilor, pentru a crea un look armonios sau echilibrat.

Daca ai o bluzita portocalie, foarte sic, asorteaz-o cu o fusta creion, cu talie inalta, intr-o nuanta neutra, eventual metalica, si o pereche de sandale crem sau aurii. Completeaza tinuta cu o poseta roz-beige si un inel auriu si vei avea un look foarte la moda in acest sezon.

Poti alterna bluza si cu pantaloni lungi, cu talie inalta si evazati, in aceleasi nuante beige, iar daca vrei sa schimbi accentul de culoare, poti opta pentru portocaliu in partea de jos - fusta, pantaloni - si culori nude, simple, in partea de sus - camasa, bluza etc. Efectul este la fel de glam si modern ca in prima varianta.


2. Tinuta cocktail

Daca vrei o tinuta eleganta si rafinata, pentru un cocktail, iti sugeram sa alegi o rochie simpla, de culoare portocalie, cu croiala moderna si foarte dragalasa, pe care sa o asortezi cu accesorii metalice, in nuante aurii. Poti opta pentru colier si bratara metalice si pentru o pereche de stiletto, eventual intr-o culoare neutra, alb-beige sau nude.


3. Tinuta casual glam

Cel mai simplu mod de a insera nuanta portocaliu in garderoba ta este sa o porti in tinutele casual, de zi cu zi.

Poti opta pentru un trenci sau pardesiu intr-o nuanta de portocaliu "stins", o pereche de jeansi skinny, o geanta portocalie si o pereche de mocasini nude sau albi. Daca porti si o pereche de ochelari supradimensionati si colorati, foarte la moda in 2013, atunci tinuta este completa si "rupta" parca din revistele celebre de moda.




Sursa foto: blog.divabelle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului