Pentru ea

#stil #rochii #rochia rosie #tendinte rochii 2012 #rochii rosii #stil rochie rosie #rochii 2012

3 stiluri chic de a purta rochia rosie

Rochia rosie este o piesa nepretuita pentru garderoba ta, cata vreme stii sa o pui cu adevarat in valoare. Acum ca vremea se incalzeste progresiv, te poti inspira din cateva stiluri chic prin care sa o porti cu succes, la ocazii diferite. Iata cum o poti pune in valoare cu adevarat.

Rochia rosie este suficient de joviala pentru a fi o alegere inspirata la birou sau in alte circumstante diurne, insa se poate transforma intr-o bomba de rafinament atunci cand o accesorizezi pentru ocaziile speciale din timpul serii.

1. Tinuta de zi pentru vara

Rosul este culoarea reprezentativa a puterii, de aceea emani multa incredere in tine atunci cand o porti. Iata de ce rochia rosie se poate integra perfect intr-o tinuta de zi pentru vara sau primavara tarzie. Poart-o cu o jacheta alba din denim si sandale cu platforma intr-o nuanta vie (verde-neon daca indraznesti). Accesorizeaza-ti aparitia cu o bratala XXL asortata sandalelor si o curea impletita, care sa iti contureze armonios talia.

Foto: refinery29.com

2. Tinuta grunge-sexy

Rochia rosie va realiza intotdeauna o combinatie reusita cu negrul, de aceea ai la indemana o varianta deosebita in acest sens: tinuta grunge, stil extrem de popular in 2012, cu potential de seductie maxim.

Prin urmare, asorteaza o rochie rosie cu decolteu inchis cu o jacheta neagra din piele, sandale decupate in zona calcaiului, dar care iti acopera gleznele cu o curea, geanta-plic neagra si cercei supradimensionati argintii. Alege acest stil inedit pentru o iesire in oras cu prietenii, un concert sau un eveniment special cu iz nonconformist.




Foto: refinery29.com

3. Tinuta romantica

Rochia rosie este recomandata in egala masura pentru o intalnire sentimentala deosebita, motiv pentru care o poti asocia cu un sacou feminin in nuanta somonului, geanta-plic crem si sandale crem, cu accente discrete rosii. Dulceata subtila a culorilor neutre se imbina admirabil cu mesajul erotic puternic transmis de rosul intens. Iata reteta prin care poti sa fii fermecatoare si delicata in acelasi timp.


Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului