Pentru ea

#rucsac dama #rucsac

3 rucsacuri pe care toate femeile ar trebui sa le aiba

Vara aceasta se poarta culorile vii, asadar propunerea fashion a verii este sa indraznim. Orice combinatie ce in trecut parea riscanta, acum poate fi descrisa ca fiind normala. Nimeni nu mai tine cont de reguli si tocmai de aceea moda este atat de frumoasa, pentru ca ofera liberatate de exprimare. Daca in trecut femeile trebuiau sa poarte doar genti elegante, acum tinerele poarta rucsacuri dama extravagante si vii colorate la orice ocazie.

Un rucsac dama poate fi observat de catre ceilalti ca fiind un element practic si la indemana oricui. Cu toate acestea, un rucsac dama este un element foarte fashion care transforma tinutele banale intr-unele super chic. Nu trebuie neaparat sa investim sume exorbitante pentru achizitionarea unor rucsacuri de calitate deoarece pe piata exista nenumarate modele de rucsacuri dama ieftine si foarte cool.

1. Rucsac dama Moky

Un rucsac dama practic, disponibil in variate culori potrivit pentru o tinuta casual, dar si pentru una sport. Ce este cel mai cool la acest ruscac este detaliul fermuarului de jos. Este foarte practic datorita marimii, dar si a formei. Astfel, acesta poate fi folosit de catre studente pentru zilele de facultate, dar si pentru plimbari pentru ca ofera suficient spatiu pentru transport.

2. Rucsac dama Maite

Un rucsac semi atipic datorita simplitatii lui dar si a formei. Acest tip de rucsac poate schimba total o tinuta atat prin culoarea sa, cat si prin model. Merita a fi incercat pentru ca este spatios, iar interiorul sau contine compartimente pentru telefon, ochelari de soare sau pixuri. Poate fi purtat atat de fetele tinere, cat si de doamne fiind un model extrem de versatil.

3. Rucsac dama Camilla

Un rucsac dama practic si sport. Poate fi purtat in diferite tinute si in diferite combinatii. Este un model versatil si foarte incapator si disponibil in diferite culori.

Indiferent de modelul ales, femeile trebuie incurajate sa poarte rucsacuri dama pentru ca sunt practice si mult mai sanatoase pentru coloana vertebrala. Totusi elementul fashion nu este desconsiderat pentru ca o gama variata de rucsacuri ofera un model pentru fiecare stil. Incearca si tu in vara aceasta un rucsac intr-o culoare atipica si ofera culoare tinutelor tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului