Pentru ea

#stil #blugi #stil feminin #haine #tinute blugi #blugi negri

3 moduri chic de a purta blugii negri

Dintre toate prejudecatile vestimentare existente, asocierea blugilor negri cu tinute anoste sau rebele ramane un cliseu de proportii. Acest pantalon versatil din denim este indragit pentru efectul de subtiere a trupului pe care il confera. In plus, este foarte usor de inclus intr-un numar mare de ansambluri vestimentare, fie ele lejere sau elegante. Iata 3 moduri chic de a purta blugii negri la diverse ocazii.

Combinati cu alte obiecte de imbracaminte sofisticate sau chiar cu accesorii moderne, blugii negri te pot ajuta sa arati excelent. Cele 3 variante de mai jos urmaresc sa surprinda stiluri diferite, astfel incat sa poti alege tipul de tinuta care sa te caracterizeze pe deplin.

1. Stilul regal-rock

Asorteaza o pereche de blugi negri simpli, de tip pana, cu un top monocrom intr-o nuanta indrazneata (tangerin, rosu coral, oranj). Adauga un plus de eleganta si rafinament cu ajutorul unui sacou negru, clasic, cu nasuri rotunzi. Completeaza tinuta cu o pereche de botine din catifea bleumarin, pentru a face o o combinatie reusita cu portocaliul bluzei. Accesorizeaza-ti aparitia "rock-regala" cu o geanta bej (animal printul este in voga) si un colier supradimensionat auriu.



Foto: refinery29.com

2. Stilul feminin-lejer

Pentru o intalnire cu prietenii in oras sau o iesire la concert, blugii negri vor arata minunat daca ii porti cu o camasa din matase cu maneci trei sferturi si imprimeu floral , acoperita de un pulover crosetat de tip plasa, lung pana in zona buricului. Mai ai nevoie de o pereche de botine cu toc patrat si franjuri, in nuanta puloverului (de preferat, crem). Bijuteriile XXL sunt din nou la moda, de aceea un accesoriu potrivit ansamblului este o bratara groasa, argintie.



Foto: refinery29.com

3. Stilul retro-diva

Te caracterizeaza mai degraba stilul de diva hollywoodiana? Atunci inspira-te din moda anilor '70 si pune laolalta o pereche de blugi negri evazati, o camasa sau o bluza eleganta cu nasturi si decolteu in forma de "V", o pereche de botine cu toc inalt si o geanta-plic cu un model foarte discret.

Daca te deplasezi in aer liber, accentueaza-ti imaginea mondena cu o pereche de ochelari supradimensionati si un inel XXL auriu, dificil de ignorat.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare