Pentru ea

# tinute revelion #rochii revelion #revelion

10 tinute de revelion pentru femei plinute

Alegerea tinutei perfecte pentru petrecerea de Revelion poate fi uneori dificila. Vrei sa se potriveasca evenimentului, sa fie in tendinte si sa ti se potriveasca cat mai bine. Pentru a gasi rochia ideala ai nevoie de ceva timp, dar si de putina inspiratie. Iata 10 tinute de Revelion dintre care sa te inspiri pentru o aparitie glam in noaptea dintre ani.

Rochie midi cu strasuri

O rochie neagra midi este o alegere inspirata de Revelion, pentru o femeie cu forme generoase. Alege o rochie eleganta cu strasuri din material elastic care iti va sustine formele. Pentru un look mai relaxat, poti alege o masura mai mare decat cea pe care o porti. Strasurile vor adauga o nota de eleganta tinutei.

Rochie neagra cu bretele

Pentru acele doamne sau domnisoare care nu se pot desprinde de ideea de Little Black Dress, insa isi doresc un strop de eleganta, pentru petrecerea de Revelion, o rochie neagra cu bretele este cea mai potrivita alegere. Asimetriile sunt o alta idee buna pentru femeile ceva mai plinute, asadar orienteaza-te spre un astfel de model si nu vei da gres.

Rochie de cocktail cu maneca lunga

O rochie petrecuta, cu multe paiete stralucitoare si maneci bufante si vei avea cea mai glam aparitie de la petrecerea de Revelion. Modelul acesta de rochie este potrivit femeilor cu forme generoase, pentru ca acopera zonele cu probleme si pune in evidenta calitatile.

Rochie mulata cu umerii goi

Pentru petrecea de Revelion poti miza pe culori puternice, indraznete asa cum este si aceasta nuanta de roz. Te vei simti ca o adevarata diva si vei atrage toate privirile. Umerii goi te vor ajuta sa scoti in evidenta atat machiajul cat si coafura speciale pentru noaptea dintre ani.

Rochie cu mansete de blana artificiala

O rochie simpla, neagra capata imediat un aspect elegant atunci cand este completata cu anumite accesorii, in acest caz mansetele de blana artificiala, animal print. Te vei indragosti pur si simplu de o astfel de rochie si vei dori sa o porti si cu alte ocazii.

Rochie cu franjuri

O rochie cu franjuri te va transforma in regina ringului de dans. Alege un model cu paiete si decolteu in V pentru un plus de rafinament.

Rochie mini cu volane

Volanele din partea de sus a rochiei sunt elementul surprinzator al tinutei. Alege o nuanta puternica, cum este cea rosie, si te vei remarca cu siguranta la petrecea de Revelion.

Rochie in culori metalice

O tinuta provocatoare in care vei atrage toate privirile. Nuanta metalica completata si de volanul supradimensionat dintr-o parte, lasa rochia sa vorbeasca de la sine.

Rochie innodata

Aceasta rochie simpla si confortabila poate fi purtata oricand, inclusiv in noaptea dintre ani. Opteaza pentru un astfel de model atunci cand vrei sa obtii un look clasic.

Rochie mini cu paiete

Iti doresti sa stralucesti la petrecerea de Revelion? Posibilitatile sunt nenumarate. Poti sa optezi pentru o rochie mini cu multe paiete pe care sa o accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc inalt, super glam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare