Pentru ea

#stil feminin #piese vestimentare

10 piese vestimentare pe care fiecare femeie trebuie sa le detina pana la 30 de ani

Varsta de 30 de ani vine la pachet cu multe provocari. Daca pana la implinirea sa se spune ca trebuie sa ai deja o cariera, sa ai o familie si sa radiezi de frumusete, fiind in cea mai buna forma a ta, iata ca si garderoba ajunge la control.

Ajunse la o oarecare maturitate, femeile trebuie sa bifeze pe lista si cateva piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca. Afla care sunt articolele de care ai nevoie pentru a considera ca ai o garderoba completa.

1. O geanta intr-o culoare aprinsa - De cele mai multe ori optam pentru vestimentatii simple, in culori potolite, pastelate, dar pentru momentele de maxima incredere in forte proprii sau cand iti doresti sa iesi in evidenta, alege sa asortezi o geanta rosie, de exemplu. Rosul se potriveste in numeroase combinatii si se spune ca poarta noroc.

2. Puloverul pe gat - Mai ales in perioada sezonului rece ai nevoie de o vestimentatie care sa fie si utila in lupta cu frigul si suficient de versatila pentru a putea fi asortata cu majoritatea pieselor din garderoba. Un pulover pe gat poate fi purtat atat cu o pereche de jeansi, cat si cu o fusta scurta sau midi, accesorizand totul cu un colier statement pentru look-ul complet.

3. Elemente negre - Negru va ramane mereu un etalon al elegantei, de aceea nu ezita sa ai in garderoba piese vestimentare in aceasta non-culoare. Pentru ca un look complet in negru poate fi plictisitor, incearca sa alaturi mai multe texturi. De exemplu, alege o pereche de pantaloni de piele neagra, cu un hanorac negru si o jacheta de blana artificiala tot neagra. Vei intoarce cu siguranta capete.

4. Esarfa, accesoriul simplu dar de efect - Poate ca obisnuiesti sa porti tinute sobre, office, in care predomina albul, gri, negru sau bleumarin. Daca vrei sa arati stylish trebuie sa adaugi un strop de culoare. Ce ai spune de o simpla esarfa cu imprimeu geometric in nuante pastelate sau vii? Cu siguranta aceasta combinatie iti va da un aer chic. Unde mai pui ca o poti purta pe post de curea pentru un efect tipic frantuzesc.

5. Blazerul de tip sacou - Atunci cand vrei sa obtii un look smart casual, alege un blazer care imita croiala unui sacou de costum, dintr-un material lejer, pe care insa sa il porti cu manecile suflecate. Poti lasa la vedere manecile bluzei de pe dedesubt pentru un aer relaxat si poti transforma totul intr-un look de iesit cu prietenii la un film daca adaugi o pereche de tenesi.

6. Rochia neagra - Cu siguranta ai avut nevoie de o tinuta de seara si ai strabatut magazinele in cautarea rochiei perfecte. Daca iti doresti sa porti mereu o alta tinuta, opteaza pentru rochii ieftine, pentru evenimente speciale si ai grija sa iti pregatesti suficient loc in garderoba. O rochie simpla, neagra, pe de alta parte, te va scoate din impas ori de cate ori ai un eveniment, dar va putea fi combinata si accesorizata astfel incat sa ajunga intr-o zona casual. Cu o jacheta de piele si o pereche de ghete poti iesi linistita la o seara in doi.

7. Tricoul alb - Fie ca iesi la alergat in parc sau mergi la pilates, ori ai nevoie de o tinuta rapida pentru mers la cumparaturi si deci adaugi o pereche de jeansi, tricoul alb te va scoate din impas de fiecare data. Noile tendinte il recomanda chiar purtat pe sub rochitele vaporoase de vara, cu bretele subtiri, conferind un aer cool.

8. Pantofii cu toc - Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba ei o pereche de pantofi cu toc, negri sau nude, care sa ii permita sa se simta confortabil si pe care sa ii poata asorta la multe tipuri de tinute.

9. Ceasul, accesoriul care iti confera eleganta si stil - Nu este suficient sa gasesti combinatia perfecta de haine daca nu adaugi si accesoriile potrivite. Nu ai nevoie de cutii de bijuterii ticsite de lantisoare sau cercei, coliere si pandantive. Pur si simplu alege un ceas dintr-o colectie de ceasuri de dama care sa se potriveasca stilului tau si poarta-l in cadrul tinutelor tale. Vei observa diferenta.

10. Paltonul - Sezonul rece impune pe langa mai multe straturi de haine si alegerea uneia care sa tina de cald. Pentru cele care opteaza atat pentru utilitatea articolelor vestimentare, cat si pentru aspectul lor estetic, poti alege sa ai in garderoba un palton de lana, intr-o culoare neutra precum negru, maro sau bej. Ai grija sa probezi fie varianta cu doua randuri de nasturi si o croiala dreapta, fie pe cel cu cordon in talie pentru a decide care se potriveste mai bine siluetei tale.

Toate aceste elemente intrunite si te poti bucura de o garderoba perfecta. Alege materiale de calitate, croieli clasice si accesorii statement pentru a te bucura de hainele tale preferate si peste ani. si nu uita! Varsta este doar un numar! Alege sa te simti bine in pielea ta indiferent de cifrele din buletin.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare